Aşkın Tarifi dizisinde Sen Çal Kapımı rüzgarı esti! O detayı görenler Serkan Bolat'ın kulaklarını çınlattı!

Aşkın Tarifi dizisinde Sen Çal Kapımı rüzgarı esti! O detay Serkan Bolat'ın kulaklarını çınlattı! Kanal D'de yayın hayatına başlayan yaz dizisi Aşkın Tarifi hızlı başladı. Dizide Taylan karakterinin kaldığı ev ise dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Aşkın Tarifi dizisinde Sen Çal Kapımı rüzgarı esti! O detay Serkan Bolat'ın kulaklarını çınlattı!

Aşkın Tarifi dizisinde Sen Çal Kapımı rügarı esti! O detayı görenler Serkan Bolat'ın kulaklarını çınlattı! Aşkın Tarifi dizisi 2. bölümü ile ekranlara geldi. Çekim mekanları, oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran yaz dizisi Aşkın Tarifi'nde en dikkat çeken şey ise Taylan karakterinin evi oldu.

Alper Saldıran, Masumlar Apartmanı dizisinde kısa bir süre kaldıktan sonra Kanal D'nin yeni dizisi Aşkın Tarifi'nde Taylan karakteri ile karşımıza çıktı. Aşk doktoru olarak ön plana çıkan Taylan'ın evini görenler bu evi ben nereden hatırlıyorum acaba diye kendine sordu.

Peki Aşkın Tarifi dizisinde Taylan'ın evi kimindi?

Yaz dizilerini takip eden ve keyifle izleyenler, bu detay sonrası harıl harıl araştırmalara başladı. Sen Çal Kapımızı dizisi ise akla ilk gelen dizi oldu. Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrol oynadığı Sen Çal Kapıı dizisi de çekim yerleri bakımından merak konusu olmuştu.

Dizide Serkan Bolat'ın yaşadığı ev şimdilerde Aşkın Tarifi adlı dizide Taylan karakterinin yuvası oldu.

Sen Çal Kapımı dizisi yeni sezonunda Serkan Bolat'ın ev sahneleri henüz gösterilmedi. Oradan taşınıp taşınmadığı konusunda ise bir netlik yok.

Son olarak Aşkın Tarifi dizisinde yer alan restourant da bir zamanlar Bay Yanlış adlı dizide yer alıyordu.

Aşkın Tarifi dizisinde Sen Çal Kapımı rüzgarı esti! O detayı görenler Serkan Bolat'ın kulaklarını çınlattı! ile ilgili etiketler Fox TV Kerem Bürsin Hande Erçel Aşkın tarifi aşkın tarifi taylan Sen Çal Kapımı Serkan Bolat
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.