Aşkın Tarifi dizisi ne zaman başlıyor? Aşkın Tarifi oyuncu kadrosunda kimler var?

Kanal D ekranlarının yeni sezon yaz dizilerinden Aşkın Tarifi için geri sayım başladı. Yakın bir zamanda ekranlarda izleyicisinin karşısına çıkacak Aşkın Tarifi’nde sır perdesi aralanıyor. Peki, Aşkın Tarifi ne zaman, hangi kanalda başlıyor? İşte Aşkın Tarifi dizisi oyuncu kadrosu…

Televizyon ekranlarında yaz ayları içerisinde yayınlanacak dizilerden birisi de Aşkın Tarifi oldu. Daha öncesinde son olarak Vuslat dizisinde kendisini gördüğümüz Kadir Doğulu’nun başrollerinde oynayacağı Aşkın Tarifi dizisinde rol alacak oyuncularda yavaş yavaş kendilerini göstermeye başladı.

Yemek kültürü ana temalı bir dizi olması beklenen Aşkın Tarifi dizisi için Kadir Doğulu’nun ünlü Şef Eyüp Kemal Sevinç’den eğitim almaya başladığı da ortaya çıktı. NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Aşkın Tarifi dizisinde Doğulu’nun partnerini oynayacak isim de netlik kazandı.

Aşkın Tarifi dizisi ne zaman başlıyor? Aşkın Tarifi oyuncu kadrosunda kimler var?

Youtube üzerinde Cover parçaları ile gündem olan ve daha öncesinde oyunculuk deneyimini bulunmayan Serra Arıtürk’ün Aşkın Tarifi dizisinde Kadir Doğulu’nun partneri olacağı bilgisi herkesi şaşkına çevirdi.

1998 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Serra Arıtürk, 7 yaşında gitarla tanışmış ve ailesinin de desteği ile müzik konusunda eğitimler almaya başlamış. Lise son sınıfta şarkı söylemeye başlayan Arıtürk, ir dönem Boğaziçi Caz Korosu’nda da yer aldıktan sonra Youtube üzerinde seslendirdiği Cover parçalarla adından söz ettirmişti.

AŞKIN TARİFİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan yaz dizilerinden Aşkın Tarifi’nin 2021 Haziran ayı sonlarına doğru başlaması bekleniyor. İzleyicilerde şimdiden Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk ikilisinin Aşkın Tarifi dizisindeki uyumunu merak la bekliyor. Aşkın Tarifi dizisinde Kadir Doğulu, Gaziantepli olan ve Fransız mutfağında uzman Fırat Karasu karakterine hayat verirken Fırat’ın teyzesi Sultan karakterini ise Yasemin Conka canlandıracak. Dizide yer alan diğer isimlerden birisi de Cem Davran olacak.

Aşkın Tarifi dizisi ne zaman başlıyor? Aşkın Tarifi oyuncu kadrosunda kimler var? - Resim : 2

AŞKIN TARİFİ DİZİ KONUSU

Kendi halinde bir kebap ustası olan Fırat, kaderi ile oynayan ünlü yaşam koçu Doktor Aşk’a dersini vermek için harekete geçer. Fırat’ın öfkeyle çıktığı yolculuk, onu bir Fransız restoranına doğru sürükler. Geçmişte Fransız mutfağında iyi bir şef olan Fırat, tutkunu olduğu mutfağa yeniden kavuşmanın sevincini yaşarken restoranın sahibi, güzeller güzeli Naz Soyluer sayesinde de gerçek aşkı bulur.

Aşkın Tarifi dizisi ne zaman başlıyor? Aşkın Tarifi oyuncu kadrosunda kimler var? - Resim : 3

Doğu ve batı mutfaklarını harmanlayan, yemek sihirbazı Fırat Şef, herkesi şaşkına çevirecek tarif defterinde bir tek Aşkın Tarifi olmadığını anlayacaktır.

AŞKIN TARİFİ OYUNCU KADROSU VE KARAKTERLERİ

Kadir Doğulu – Fırat Karasu
Serra Arıtürk – Naz Soyluer
Yasemin Conka – Sultan
Alper Saldıran – Taylan
Cem Davran – Hazım

 

Aşkın Tarifi dizisi ne zaman başlıyor? Aşkın Tarifi oyuncu kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler Kadir Doğulu Aşkın tarifi Aşkın Tarifi dizisi Serra Arıtürk
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.