Aşkın Tarifi 11. bölüm fragmanı ilk sahne! Naz ile Fırat arasında büyük savaş

Aşkın Tarifi 11. bölüm fragmanı izlemek isteyen dizi takipçileri heyecanla ilk bölüm sahnesini beklemeye başladılar. Pazartesi akşamlarında Kanal D ekranlarında yayınlanan Aşkın Tarifi son bölümü merakla beklenmekte. Peki, Aşkın Tarifi 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşkın Tarifi 11. bölüm fragmanı izlenmek için takipçiler tarafından bekleniyor. Başrollerinde Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk’ün oynadığı Aşkın Tarifi son bölümünde; Naz ile Fırat arasında büyük bir aşk oyunu başlıyor.

Fırat’ın son teklifi karşısında neye uğradığını şaşıran Naz çileden çıkmıştır. Ancak her şeye rağmen Naz’da Fırat’ın yaptığı bu iyilik karşısında altta kalmak istememektir. Ve sonunda Fırat kendisinin sunduğu teklifi kabul eden Naz karşısında durularak amansız bir savaşın içerisine girmeye kararlıdır.

Aşkın Tarifi 11. bölüm fragmanı ilk sahne! Naz ile Fırat arasında büyük savaş

Aşkın Tarifi Son Bölüm Özeti

Naz’ın büyük intikam oyunu karşısında Fırat ile Naz arasında yeni bir savaş başlamıştır. Ancak bu savaş aslında bir aşk oyunudur. Restorana her şeye rağmen geri dönen Fırat ve onu yeniden geri göndermeye kararlı olan Naz arasındaki bu yakınlaşma tehlikeli boyutlara kadar varacaktır.

Kariyeri sona eren Taylan’da bundan sadece Fırat’ı sorunlu tutmaktadır. Fırat ile Naz’ı birbirinden koparmak adına yeni bir plan yapan Taylan bu arada yeniden kariyerini geri kazanmak adına uğraş vermektedir.

Aşkın Tarifi 11. bölüm fragmanı ilk sahne! Naz ile Fırat arasında büyük savaş ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.