Aşkın Nur Yengi'nin gençlik aşkı İbrahim Tatlıses çıktı!

Başarılı şarkıcı Aşkın Nur Yengi, gençlik yıllarında odasına astığı posterler arasında İbrahim Tatlıses'in de olduğunu itiraf etti. Yengi, o dönem tüm genç kızların duvarlarını posterlerle süslediğini belirterek 'Gençlik heyecanlarımızdı' dedi.

Aşkın Nur Yengi, dün akşam konser verdi. Kendisini dinlemeye gelenlerle sohbet eden Yengi, gençlik yıllarında odasına İbrahim Tatlıses’in posterlerini astığını söyledi.

"ONLAR İDOLLERİMİZDİ"

 Aşkın Nur Yengi, "O yıllarda tüm genç kızlar gibi benim de duvarlarımı yabancı artist ve sanatçı posterleri süslerdi. İdollerimiz ya da gençlik heyecanlarımızdı onlar. Ama ne hikmetse aralarında sevgili İbrahim Tatlıses’in posteri de vardı aralarında. Garip değil mi?” dedi.

Aşkın Nur Yengi'nin gençlik aşkı İbrahim Tatlıses çıktı!

 

Aşkın Nur Yengi'nin gençlik aşkı İbrahim Tatlıses çıktı! ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses aşkın nur yengi gençlik itiraf
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.