Aşkım Kapışmak'tan hayranıyla sevgili olan Merve Boluğur'a: Çok uzun sürmez!

Ünlü Şarkıcı Murat Dalkılıç'tan boşandıktan sonra uzun bir süre yeni bir aşka başlamayan oyuncu Merve Boluğur sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Burak Dayı adındaki hayranıyla yeni bir aşka yelken açtığını duyurmuştu. Yapılan haberlerin ardından aşk doktoru olarak bilinen davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak sürpriz aşkı değerlendirdi.

Murat Dalkılıç'tan boşandıktan sonra uzun bir süre ilişki yaşaayan ünlü oyuncu Merve Boluğur, Deniz Dayı ile yeni bir aşka yelken açtı.

Aşkım Kapışmak'tan hayranıyla sevgili olan Merve Boluğur'a: Çok uzun sürmez!

Davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak, Merve Boluğur’un hayranı Burak Dayı ile aşk yaşamasının sağlıksız olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

“Derin yalnızlık çeken, aldatılmış ya da değersizleşmiş ünlülerde görülen bir durumdur. Kırılmış egolarını tamir etmek için yaparlar. Çok uzun sürmez.”

Aşkım Kapışmak'tan hayranıyla sevgili olan Merve Boluğur'a: Çok uzun sürmez! - Resim : 2

Aşkım Kapışmak'tan hayranıyla sevgili olan Merve Boluğur'a: Çok uzun sürmez! ile ilgili etiketler Murat Dalkılıç Merve Boluğur Burak Dayı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.