Askıda tablet başvuru formu! Askıda tablet başvurusu nasıl yapılır?

Askıda tablet başvuru formu! Uzaktan eğitime destek amaçlı tablet dağıtan kurumlar arasında bulunan Belediyeler aracılığı ile de çocuğunuzun eğitimi için tablet alabilirsiniz. Peki, Askıda tablet başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar..

Askıda tablet başvuru formu! Belediyelerden bedava tablet nasıl alınır? Uzaktan eğitim ile başlayan 2020-2021 Eğitim Öğretim dönemi için bedava tablet dağıtımları başlamıştı.

Tuzla Belediyesi'nin başlattığı Askıda tablet kampanyası ile Tuzla bölgesinde ikamet eden ve yeterli imkanı bulunmayan öğrencilere tablet dağıtımı gerçekleştirilmeye başlandı.

TUZLA BELEDİYESİ'NİN BAŞLATTIĞI ASKIDA TABLET  KAMPANYASI HAKKINDA

Fırınlarda sıklıkla gördüğümüz bir tabirdir “Askıda Ekmek”. Geçmişten günümüze sürdürülen ve son yıllarda yaygınlaşan bu güzel Osmanlı geleneği, mahallelerde yardımlaşmanın da en güzel uygulamalarından biri. Covid-19 ile birlikte hiç beklemediğimiz bir anda sağlık tedbirleri gereğince uzaktan eğitim sistemine döndüğümüz ülkemizde Askıda Ekmek uygulamasının bir benzerini günümüzün ihtiyaçları çerçevesinde hayata geçiriyoruz, yeni bir toplumsal dayanışma hareketi başlatıyoruz; Askıda Tablet!

ASKIDA TABLET BAŞVURU FORMU! BEDAVA TABLET NASIL ALINIR?

Alan kişi ile veren kişinin birbirini tanımadığı ve görmeden yardım edeceği bu Askıda tablet kampanyasına nasıl başvuru ve yardım edebiliceğinizi araştırdık. Tuzla'da ikamet eden ve eğitim için imkanı olmayan öğrencilere ulaşmayı planlayan bu kampanya için askidatablet.com adresine girip "Askıdan Tablet Talep Et" butonuna tıklayınız.

Askıda tablet başvuru formu! Belediyelerden bedava tablet nasıl alınır?

Karşınıza çıkan formu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurunuz. Doğruluğunu onaylayın ve formu gönderin. Belediye görevlileri formunuzu inceleyip doğruluğunu onaylayacak. Ardından askıya bırakılan tabletlerden biri belediye görevlileri tarafından evinize kadar getirecek. Eğer imkanı olmayan öğrencilere yardım etmek ve Askıya tablet bırakmak isterseniz "Askıya Tablet Bırak" butonuna tıklayınız.

Çıkan forma bağışcı bilgilerinizi ve paylaşıcağınız tabletin adeti ve türünün ne olduğunu belirtip formu onaylamanız gerekiyor. Belediye görevlileri tableti sizden alıp yardım edilecek öğrencilere ulaştıracaktır. Ayrıca ikinci el tabletlerinizi de bağışlayabilirsiniz.

ASKIDA TABLET BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

Askıda tablet başvuru formu! Askıda tablet başvurusu nasıl yapılır? ile ilgili etiketler başvuru Askıda Tablet Bedava tablet Ücretsiz Tablet Tablet bağışı nasıl yapılır? yap tuzla belediyesi Ücretsiz Tablet nasıl alınır
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.