Askıda Sinema Kitabı Yayınlandı

Mehmet Ali Karga’nın yazdığı Askıda Sinema isimli kitap, Seyyah Kitap etiketiyle yayımlandı. Kitap; yol filmlerinden politik filmlere, aile filmlerinden spor konulu filmlere kadar yüzlerce filmi, kategorilerine göre ele alıp her sayfasında alternatif bir izleme listesi sunuyor.

Mehmet Ali Karga’nın yazdığı Askıda Sinema isimli kitap, Seyyah Kitap etiketiyle yayımlandı. Tamamı renkli ve bol fotoğraflı bu kitap, film izlemek isteyenler için renkli bir yol arkadaşı olmayı hedefliyor. Askıda Sinema; seçenekler arasında boğulmak istemeyen sinemaseverler için tam bir kılavuz kaynak.

Kitap; yol filmlerinden politik filmlere, aile filmlerinden spor konulu filmlere kadar yüzlerce filmi, kategorilerine göre ele alıp her sayfasında alternatif bir izleme listesi sunuyor.

Askıda Sinema Kitabı Yayınlandı

Askıda Sinema Kitabı Yayınlandı ile ilgili etiketler kitap mehmet ali karga askıda sinema
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.