Askerleri Gazze'yi vururken, işgalci siyonistler yürüyüş düzenleyip Mescid-i Aksa'yı bastı

İşgalci İsrail ordusu iki gündür Gazze Şeridi'ni abluka altına alarak bomba yağdırmaya devam ediyor. Ölü ve yaralı sayısının her dakika arttığı bölgede tansiyon giderek yükselirken, son olarak işgali destekleyen siyonistler ellerinde bayraklarla Şam Kapısı'na doğru yürümeye başladı. Gazze bombalanırken işgalci siyonistler yürüyüş düzenleyip Mescid-i Aksa'nın etrafını kuşattı.

İsrail ordusu, iki gündür saldırı düzenlediği abluka altındaki Gazze Şeridi'ni bombalamaya devam ediyor. Ölü ve yaralı sayısı her geçen dakika artıyor. Kadın çocuk demeden sivil katliamı yapan İsrail'e tepkiler çığ gibi büyüyor.

Askerleri Gazze'yi vururken, işgalci siyonistler yürüyüş düzenleyip Mescid-i Aksa'yı bastı

MESCİD'İ AKSA'NIN ETRAFI KUŞATILDI

son olarak işgali destekleyen siyonistler ellerinde bayraklarla Şam Kapısı'na doğru yürümeye başladı. Gazze bombalanırken işgalci siyonistler yürüyüş düzenleyip Mescid-i Aksa'nın etrafını kuşattı.

Askerleri Gazze'yi vururken, işgalci siyonistler yürüyüş düzenleyip Mescid-i Aksa'yı bastı - Resim : 2

MÜLTECİ KAMPINA SALDIRDILAR

İsrail ordusu, iki gündür saldırı düzenlediği abluka altındaki Gazze Şeridi'nden yine bir katliam haberi geldi. Refah şehrinde bir mülteci kampına hava saldırısı düzenlendi. Aralarında çocukların da bulduğu 9 kişi hayatını kaybetti.

Askerleri Gazze'yi vururken, işgalci siyonistler yürüyüş düzenleyip Mescid-i Aksa'yı bastı - Resim : 3

''HER YERİ VURUYORLAR''

 Gazzeli Gazeteci Mustafa Assar işgalci İsrail güçlerinin bombardımana tuttuğu bölgeden yaşanan katliamı an be an Yeni Şafak'a aktardı. Canlı yayında Taha Hüseyin Karagöz’ün sorularını cevaplayan Assar, her tarafın vurulduğunu söyledi.

Askerleri Gazze'yi vururken, işgalci siyonistler yürüyüş düzenleyip Mescid-i Aksa'yı bastı - Resim : 4

 

Askerleri Gazze'yi vururken, işgalci siyonistler yürüyüş düzenleyip Mescid-i Aksa'yı bastı ile ilgili etiketler İsrail Filistin Mescid-i Aksa gazze şeridi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.