Askerler üşümesin diye odun taşıdılar!

Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek isteyen vatandaşlar, sınır hattındaki mevzilere askerlerin üşümemesi için odun taşıdı. Yunus Emre Korkmaz "Hava çok soğuk ben de üşümemeleri için askerimize odun götürüyorum” diye konuştu.

Yunus Emre Korkmaz dar gelirli bir vatandaş. Kırdığı odunları koyduğu çuvalı sabah ayazında sırtlamış. Hatay’da, Suriye sınırında, Afrin’e gitmek için bekleyen Mehmetçik’e götürüyor. “Yakın bunları, ısının. Ananız babanız sizi bu millete emanet etti” diyor ve ekliyor “Biz oldukça sizin, siz oldukça da bizim sırtımız yere gelmez.”

--10706979

7 GÜNDE 343 YPG'Lİ ÖLDÜRÜLDÜ

Taarruza ara verildi Suriye Afrin’de başlatılan ‘Zeytin Dalı’ harekatında 7 gün geride kaldı. Mehmetçik ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçleri ilerleyişini sürdürüyor. Şu ana kadar 343 terörist etkisiz hale getirildi. 3 asker şehit olurkan ÖSO güçleri de 11 kayıp verdi. En yoğun çatışmaların yaşandığı Azez-Afrin arasındaki Burseya Dağı’nda taarruza ise yoğun yağış, sis ve çamur nedeniyle ara verildi.

Adamanlı köyünün YPG’den temizlenmesinin ardından evlerine dönen ailelere Mehmetçik gıda yardımında bulunurken, askeri doktorlar köy sakinlerini sağlık kontrolünden geçirdi.

--10706981

Askerler üşümesin diye odun taşıdılar! ile ilgili etiketler Afrin Hatay zeytin dalı sınır odun yunus emre korkmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.