Askerler ne zaman terhis olacak? Askerlerin terhis tarihi belli oldu mu? Kasım celbi ne zaman terhis olacak?

Askerler ne zaman terhis olacak? Son dakika olarak açıklanan bilgilere göre askerler 31 Mayıs'ta terhis olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları canlı yayın olarak takip edildi. Askerler ne zaman terhis olacak? Askerlerin terhis tarihi belli oldu mu? Sorularının cevapları araştırılmaya başlandı. Merak edilen detaylar haberimizde...

Askerler ne zaman terhis olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında koronavirüs tedbirlerini açıklıyor. Son dakika olarak açıklanan bilgilere göre askerler 31 Mayıs'ta terhis olacak. Askerler ne zaman terhis olacak? Askerlerin terhis tarihi belli oldu mu? Sorularının cevapları araştırılmaya başlandı. Merak edilen detaylar haberimizde...

HANGİ İLLERDE SEYAHAT YASAĞI KALDIRILDI?

Kurallara riayet düzeyine bakarak sonraki haftalarda aynı uygulamayı devam ettireceğiz. Bu hafta sonu sokağa çıkma sınırlamasını sürdürüyoruz. 31 ilde şehirlerarası giriş çıkış sınırlandırılmasını bu geceden itibaren 7 ilimiz için bitiriyoruz. Antalya, Aydın, Erzurum, Hatay, Malatya, Mersin ve Muğla'dır.

Her hafta illerimizle ilgili değerlendirme yapacağız. Diğer illerimizde giriş çıkış sınırlaması 15 gün süreyle uzatılmıştır.

BERBERLER VE AVM'LER NE ZAMAN AÇILACAK?

Tek çift ticari plakalı taksi uygulamasını 15 Mayıs'ta kaldırıyoruz. Berber, kuaför, güzellik salonu 11 Mayıs'ta faaliyete geçebilecek.

Bugüne kadar piyasada satışına izin vermediğimiz cerrahi maske, bez maske satışına halkımızın kolayca ulaşabileceği yerlerde izin vermeyi planlıyoruz.

Maske türlerine göre üst fiyat belirleyerek halkımızı mağdur edecek girişimlerin önünü keseceğiz. Hac farizasının yerine getirilip, getirilmeyeceğine ilişkin olarak Diyanet İşleri Başkanlığımız kendi içinde ve diğer ülkelerle görüşerek kararını verecek.

ASKERLER NE ZAMAN TERHİS OLACAK?

Askerlik terhis işlemleri 31 Mayıs'ta başlayacak. Milli Savunma Bakanlığı'nın atama, görevlendirme 1 Haziran'da, bedelli askerlik 20 Haziran'da yeniden başlayacak.

Askerler ne zaman terhis olacak? Askerlerin terhis tarihi belli oldu mu? Kasım celbi ne zaman terhis olacak? ile ilgili etiketler Son dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan asker askerlik askerler ne zaman terhis olacak?
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.