Askeri araca uzun namlulu silahlarla saldırı! 3 PKK'lı terörist yakalandı!

İçişleri Bakanlığı: Hakkari Yüksekova'da devriye görevi yürüten zırhlı araca uzun namlulu silahlarla ateş eden 3 PKK/KCK terör örgütü mensubu yakalandı.

İçişleri Bakanlığı, Hakkari, Yüksekova’da bu gece saat 00.20 sıralarında devriye görevi yürüten Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Polis Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne ait zırhlı araca uzun namlulu silahlarla ateş eden 3 şahsın yakalanmasına yönelik operasyon başlatıldığını hatırlattı.

Açıklamanın devamında şu ifadeleri kullanıldı:

Şahısların Yüksekova Yeni Mahalle'de bulunan bir müştemilata girdiklerinin belirlenmesi üzerine çevre güvenliği alınarak bölgeye takviye unsurlar gönderildi. Müştemilatta bulunan şahıslara yönelik Polis Özel Harekat unsurlarınca "teslim ol" çağrısı yapıldı.

SİLAHLARIYLA BİRLİKTE YAKALANDILAR

Şahısların çağrıya uymayarak kaçmaya çalışması üzerine hareket geçildi ve yapılan operasyonda SOREJ kod adlı Hüseyin Ş., Vesim A. ve Reber S. isimli 3 PKK/KCK terör örgütü mensubu, üzerlerinde bulunan Kalaşnikof uzun namlulu tüfek ve tabanca ile birlikte sağ olarak ele geçirildi.

Şahısların ikametlerinde yapılan aramada ise bir tabanca ve bomba atar mühimmatı ele geçirildi. Şahısların işlemlerine Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü'nde devam ediliyor.

Askeri araca uzun namlulu silahlarla saldırı! 3 PKK'lı terörist yakalandı! ile ilgili etiketler Hakkari PKK
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.