"Askere çağırsalar gönüllü olarak giderim!"

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Fırat'ın doğusunu terör örgütlerinden temizlemek için başlattığı Barış Pınarı Harekatı devam ediyor. Mehmetçik, Fırat'ın doğusunu terör hedeflerinden birer birer temizliyor. Superhaber muhabiri Gizem Er, İstanbul sokaklarında halkın nabzını tuttu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Fırat'ın doğusunu terör örgütlerinden temizlemek için başlattığı Barış Pınarı Harekatı, devam ediyor.  8. gününde başarılı şekilde sürdürülen Barış Pınarı Harekatı’nda etkisiz hale getirilen PKK/PYD-YPG’li terörist sayısı 595 oldu. Alınan son bilgilere göre ise Münbiç’te ele geçirilen 15 teröristle birlikte sayı 610’a yükseldi.

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, Suriye'de sürdürülen Barış Pınarı Harekatı nedeniyle Türkiye'ye ekonomik yaptırım uygulayacağını belirten bir liste açıkladı.

Münbiç’te başlatılan operasyonun ardından ise gözler bölgeye çevrildi.

Superhaber muhabiri Gizem Er ve kameraman Uğur Karaca, İstanbul'da sokağın nabzını tuttu. İşte dualarını Mehmetçik'ten esirgemeyen vatandaşın Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili düşünceleri...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

"Askere çağırsalar gönüllü olarak giderim!" ile ilgili etiketler Türk Silahlı Kuvvetleri PKK YPG PYD SuperHaber Barış Pınarı Harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.