Asker sevgiliye sevgililer günü mesajı! Askerdeki nişanlıya sevgililer günü mesajı

Asker sevgiliye sevgililer günü mesajı! Vatani görevini yapmak için kilometrelerce uzakta olan asker sevgiliye gönderilecek sevgililer günü mesajı ile onun gönlünde ayrı bir yer edinerek unutmadığını gösterin. İşte, askerdeki nişanlıya sevgililer günü mesajları…

Vatani görevini yerine getirmek için kilometrelerce uzakta olan asker sevgiliye sevgililer günü mesajlarını sizler için hazırladık. Sizde bu özel günde askerdeki sevgilinize ya da nişanlınıza sevgililer günü mesajı göndererek onu unutmadığınızı ve her an aklınızda olduğunu gösterin.

ASKERDEKİ SEVGİLİYE NİŞANLIYA SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI

Gözlerini bana o kadar yaklaştır ki; gözlerim, senin gözlerindeki hayatta kaybolsun. Sevgililer günün kutlu olsun.

Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gün beyazlar giyer senin olurum. Sevgililer günün kutlu olsun.

Yüreğimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim? Sevgililer gününü kutluyorum. Daha nice yıllara.

Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! Unutma ki sevmek daima beraber olmak değil, sensizken bile seninle olabilmektir? Bu sevgililer gününde yanında değilim belki ama özlemim sevgim hep seninle. Seni seviyorum!

Asker sevgiliye sevgililer günü mesajı! Askerdeki nişanlıya sevgililer günü mesajı

Her gün seninleyim; gülüşünde, heyecanında, yorulup dinlenmek istediğin o anda, güne ilk gözlerini açışında, kahveni yudumlarken… Her anını doyasıya yaşamak, mimiklerine tanık olmak ve saçlarında kaybolmak istiyorum. Mutlu sevgililer günü!

Seni düşünürken yıldızlara bakmak, ışıltılarını görmek ve bunu nefesinle içine çekmek gibi… Eşsiz bir mucize hissi, bir heyecan uyanıyor içimde. Varlığın tüm enerjisiyle ışıltı dolu, birlikte nice aydınlık yarınlara… Seni seviyorum!

Seni yaşamak, duygularına eşlik etmek daha önce hiç tanık olmadığım kapıları aralayan tatlı bir esinti gibi… Ruhumla ve bedenimle bilerek, farkında olarak sana dair ne varsa neşeyle seçiyor, hayatıma mevcudiyetini sevecenlikle davet ediyorum. İyi ki varsın, iyi ki benimlesin! 14 Şubat Sevgililer Günü kutlu olsun…

Sevgimin büyüklüğünü anlamaya çalışma, dışarı çık ve yağmurda yağan damlacıkları tutmaya çalış. Tutamadığın, uzanamadığın tüm damlacıklardan daha sonsuz seviyorum seni. Birlikte aşkın bereketli yağmurlarında sırılsıklam olmak dileğiyle, seni seviyorum aşkım!

Ne zaman tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer, ne zaman gözlerin gözlerime değse samanyolundan bir yıldız düşer. Sevgililer günün kutlu olsun!

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara.

Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular, sahildeki martılar ve güneşin ışıklarından daha çok seviyorum. Birlikte daha güzel günlere gitmemiz dileğiyle sevgililer günün kutlu olsun

Asker sevgiliye sevgililer günü mesajı! Askerdeki nişanlıya sevgililer günü mesajı ile ilgili etiketler sevgililer günü mesajları askerdeki sevgiliye mesaj askerdeki nişanlıya mesaj
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.