Asker konvoyunda yürekleri ağza getiren olay! Direksiyonu bırakarak bakın ne yaptı!

Türkiye'nin dört bir yanından asker konvoyunda ilginç görüntüler yaşanırken son olarak Sakarya'da yaşanan bir olay yürekleri ağza getirdi. Bir sürücü konvoyda sürücü koltuğunu terk ederek tavan kısmına oturdu ve çalan müzik eşliğinde oynadı. İşte 'bu kadarına da pes' dedirten o olay...

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde asker konvoyunda inanılmaz bir olay yaşandı. 

DİREKSİYONU BIRAKARAK ARAÇTAN DIŞARI ÇIKTI

Konvoyda seyir halinde olan otomobilin sürücüsü, direksiyonu bırakarak aracın dışına çıktı. İlerleyen aracın dışında çalan müzik eşliğinde oynamaya başlayan genç, bir süre sonra otomobilin tavan kısmına oturdu.

 

Asker konvoyunda yürekleri ağza getiren olay! Direksiyonu bırakarak bakın ne yaptı!

 

SANİYE SANİYE CEP TELEFONU KAMERASINDA

Yaptığı hareketler ile hem kendi canını hem de diğer sürücülerin canını tehlikeye atan gencin duyarsız hareketi ise konvoyda ilerlemekte olan bir kişi tarafından cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Trafiği tehlikeye atan ve adeta ölüme meydan okuyan genç sürücü bu anları sosyal medya hesabı üzerinden de paylaştı. Görüntülerde ilerleyen aracın sürücü koltuğundan dışarıya çıkan gencin müzik eşliğinde oynadığı anlar yer aldı.

Asker konvoyunda yürekleri ağza getiren olay! Direksiyonu bırakarak bakın ne yaptı! ile ilgili etiketler asker Sakarya kovoy direksiyon Sürücü
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.