Asker eğlencesi için ihlal etmedikleri kural kalmadı

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde konvoy oluşturarak asker uğurlayan bir grup sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek Esenyurt Tüneli'ni kapattı. Maske ve sosyal mesafe kurallarını da ihlal eden grup, asker adayını havaya fırlatarak eğlendi.

Celp döneminin gelmesiyle birlikte asker uğurlamak için Esenyurt’ta eğlence düzenleyen şehir magandaları, meşaleler yakıp tünel kapattı. Sokağa çıkma kısıtlamasını da delen grup, konvoy oluşturdu. Hareket halindeki araçlardan sarkanlar ise yürekleri ağızlara getirdi.

YOLU TRAFİĞE KAPATIP DANS ETTİLER

Esenyurt Tüneli’ne gelen grup, yolu trafiğe kapatarak, son ses müzik açıp oyun oynadı. Kapalı yolda asker adayını havaya da atan şahıslar sosyal mesafe ve maske kuralını hiçe saydı. Şehir magandalarının ortaya çıkardığı görüntü, cep telefonu kameralarına yansıdı.

Asker eğlencesi için ihlal etmedikleri kural kalmadı

YASAL İŞLEM BAŞLATILDI

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ise tespit edilen şehir magandaları hakkında yasal işlemlerin yapıldığını bildirdi. (İHA)

Asker eğlencesi için ihlal etmedikleri kural kalmadı ile ilgili etiketler Esenyurt asker maske sosyal mesafe

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.