Aşk yaşamaya başlayan Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen'in buluştukları yer ortaya çıktı

Cem Yılmaz ile ayrıldıktan sonra adı Haldun Demirhisar ile aşk dedikodularına karışan 29 yaşındaki oyuncu Serenay Sarıkaya'nın aşk yaşamaya başladığı işletmeci sevgilisi Umut Evirgen, aşkıyla birlikte rahat vakit geçirebilmek için Emirgan'daki kendi mekanı olan Gizli Kalsın'ı kapattı.

Oyuncu Tuba Büyüküstün'le uzun bir süre aşk yaşayan ardından gönlünü genç oyuncu Melisa Şenolsun'a kaptıran Umut Evirgen ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

SERENAY'IN YENİ AŞKI, ESKİ AŞKIYLA YAKIN DOST!

Şenolsun ile ilişkisini geçtiğimiz haftalarda sessiz sedasız noktalayan ünlü işletmecinin gönlünü bu sefer yakın dostu Çağatay Ulusoy'un eski aşkı olan Serenay Sarıkaya'ya kaptırdığı öne sürüldü.

 

Serenay Sarıkaya’nın, yönetmen ve işletmeci Umut Evirgen’le buluştukları yer ortaya çıktı. Oyuncunun, geçtiğimiz günlerde sevgilisinin mekanı Gizli Kalsın’a gittiği öğrenildi.


SARIKAYA MEKANA GİRDİKTEN SONRA İÇERİYE KİMSEYİ ALMADILAR

Milliyet'te yer alan habere göre; Evirgen, içeride 5-6 müşterinin olduğu dakikalarda giriş yapan Sarıkaya için mekanı kapattı. Çalışanlara talimat veren işletmeci, o dakikadan sonra içeriye kimseyi aldırmadığı iddia edildi.


SERENAY'A ARACINI YOLLADI

Ayrıca yönetmen ve işletmeci Umut Evirgen'in, geçtiğimiz günlerde şoförü Baltalimanı'nda kaza yapan Serenay Sarıkaya'ya kendi aracını gönderdiği öğrenildi. Ünlü oyuncunun şoförü geçtiğimiz günlerde, Sarıkaya'yı almaya giderken Etiler Baltalimanı yolu üzerinde kaza yapmıştı. Lüks araçta yüklü miktarda hasar oluşmuştu.

 

Aşk yaşamaya başlayan Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen'in buluştukları yer ortaya çıktı ile ilgili etiketler Umut Evirgen Serenay Sarıkaya gizli kalsın
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.