Aşk ve Mavi 74. bölüm izle! Ali öldü mü? 75. bölümün fragmanı çıktı mı?

atv'de yayınanan Aşk ve Mavi dizisinin 74. bölümünde Cemal, Ali'ye sırtından vuruyor. Yere yığılan Ali'ye ne olacak? Ali öldü mü? 75. bölümün fragmanı çıktı mı? Ayrıntılar ve en son görüntüler bu haberde bir araya getirildi.

Emrah İpek ve Burcu Kıratlı'nın başrolde yer aldığı Aşk ve Mavi dizisinin 74. bölümü atv izleyicileriyle buluşurken, dizinin yeni bölümünde ne olacağı merak uyandırdı. Heyecanlı gelişmelerin yaşandığı dizide Aşk ve Mavi 74. bölüm izle! Ali öldü mü? 75. bölümün fragmanı çıktı mı? Detaylı cevaplar haberimizde...

Aşk ve Mavi 74. bölüm izle! Ali öldü mü? 75. bölümün fragmanı çıktı mı?
atv'nin sevilen dizilerinden Aşk ve Mavi'nin 74. bölümünde; Cemal ve Yüksel'i bir arada gören Ali, aralarındaki ilişkiyi öğrenmeye çalışır. Elmas, çocuğunu doğurmak istemeyen bir kıza ulaşır. Kadını çocuğu doğurmasını ve kendisine vermesi için ikna eder. Elmas'ın hamilelik haberi konağa bomba gibi düşer. Cemal, Ali'nin kendisini takip ettiğini anlar ve Yüksel'le birlikte kardeşini atlatmak için bir plan yaparlar. Ama plan bozulur ve bir sırrın perdesi aralanır. Cemal iyice köşeye sıkışmıştır ama son hamlesini henüz yapmamıştır.


AŞK VE MAVİ 74. BÖLÜM İZLE

AŞK VE MAVİ 75. BÖLÜM FRAGMANI! ALİ ÖLDÜ MÜ?

AŞK VE MAVİ 73. BÖLÜM
Mavi, ölümden son anda kurtulmuştur. Yüksel'in ona bilerek yardım elini uzatmadığını asla öğrenemez. Fazıl, Elmas'la ilgili gerçeği öğrenmek üzeredir. Elmas'ın, Aydan'ı durdurabilmesi için çok az zamanı vardır. Mavi'nin ölüm tehlikesi atlattığını duyan Ali, Mavi'nin daha fazla üzülmemesi için Yüksel'le olan anlaşmasını fesheder. Yüksel, deliye döner ve Göreçkiler'e çok büyük bir zarar vermek ister. Cemal'le iş birliği yaparak onlara büyük bir darbe indirir. Neredeyse bütün müşterilerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Göreçkiler zor durumdadır. Ali, başlarına gelen bu felaketi kimin planladığını düşünürken tesadüfen şahit olduğu bir şey onu şaşkına çevirir.

AŞK VE MAVİ 72. BÖLÜM
Mavi ve Ali, yüzüğün Ali'nin cebine nasıl girdiğini bulmaya çalışırlarken Yüksel, Ali'ye yakın olabilmek için bir hamle daha yapar ve Fazıl'a bir inşaat işi için teklif götürür. Fazıl'ın işi kabul etmesi Mavi'yi deliye döndürür. Safiye, Fatma'yı konaktan göndermek için bir ona bir teklifte bulunur. Fatma kabul eder. Safiye, artık Fatma'dan kurtulduğunu düşünerek mutlu olurken Fatma beklenmedik bir karar alır. Hasibe, Birgül'e şaka yapıp ona iyi bir ders vermek isterken kendisini içinden çıkılmaz zor bir duruma sokar. Mavi, Yüksel ve Ali'nin her an birlikte çalışacak olmalarını kabullenemez ve bunun için bir şeyler yapmak ister. Öfkeyle hareket eden Mavi ölümle karşı karşıya getirir. Üstelik ona yardım edecek hiç kimse yoktur.

GENEL HİKAYE
Ali, otuzlu yaşlarında zengin bir ailenin oğludur. Ahmet adında bir adamı öldürdüğü için uzun yıllar hapis yatmıştır. Hapishanenin son yıllarında mektuplaştığı Mavi ile tahliye olduğu gün tanışır ve ikili hemen evlenmeye karar verir. Mavi'nin hapishanede onca insan içinde mektuplaşmak için kendisini seçmesi tesadüf değildir. Mavi, yıllar önce ölen Ahmet'in kardeşidir. Amacı bu olaydan sonra hayatlarının kâbusa dönmesine neden olan adamı bulup evlendikleri gece öldürmektir; ancak bilmediği bir gerçek vardır. Asıl katil, Ali'nin abisi Cemal'dir. Ali, Cemal'in karısı ve çocukları olduğu için suçu üstüne alarak yıllarca onun yerine hapis yatmıştır. Aslında Ali, nikah işlemleri sırasında Mavi'nin kimliğini görüp her şeyi anlamış; ancak aşkı için susmuştur. Düğün gecesi ise Mavi, Ali'yi bıçaklar. Ali ufak bir yarayla kurtulur ve birlikte yaşamak şartıyla Mavi'den şikâyetçi olmaz. Mavi her ne kadar karşı çıkmaya çalışsa da, ikili arasında imkansız bir aşk başlar.

Aşk ve Mavi 74. bölüm izle! Ali öldü mü? 75. bölümün fragmanı çıktı mı? ile ilgili etiketler aşk ve mavi 74 bölüm 75 fragman izle ali ölecek mi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.