Aşk üçgeni pusu ile sona erdi! 2 ölü...

ABD'de bir akademisyen, eşinin başka bir kadınla aşk yaşadığını öğrenince korkunç bir plan hazırladı. Peruk takarak, ev sahibinden önce eve giren ve pusu kuran 48 yaşındaki kadın, önce eşinin sevgilisini vurdu daha sonra da intihar etti.

ABD, Pennysylvania’da yaşanan yasak aşk cinayetini konuşuyor… Akademisyen eşi Mark Gerardot ile mutlu bir birlikteliği olan 48 yaşındaki Jennair Gerardot, kocasının bir dönem eşiyle aynı üniversitede çalışan 33 yaşındaki Meredith Chapman ile aşk yaşadığını öğrendi.

Aşk üçgeni pusu ile sona erdi! 2 ölü...

İkilinin e-posta ve telefon mesajları üzerinden flörtleştiğini öğrenen Gerardot, bir plan hazırlayarak Chapman’i öldürmek için plan yaptı.

Gerardot, şüphe uyandırmayacak bir şekilde giyindikten sonra evi Delaware’den trene binerek Chapman’ın evinin olduğu Radnor’a gitti.

Eşinin yasak aşkını vurup intihar etti

Polisin aktardığı bilgilerde Gerardot’nun peruk takarak gizlendiği ve Chapman’ın evine erken saatlerde girdiği ortaya çıktı.

Aşk üçgeni pusu ile sona erdi! 2 ölü... - Resim : 2

Yapılan açıklamalarda eve girerken camı kıran fakat Gerardot, saldıracağı kadının bunu fark etmemesi için evi temizledi.

Akşam saatlerinde Chapman’in eve girmesiyle genç kadını vurdu.

Aşk üçgeni pusu ile sona erdi! 2 ölü... - Resim : 3

Daha sonra namluyu kendine doğrultan Gerardot, intihar etti.

Bu sırada eşinden haber alamayan Mark Gerardot, polise haber vererek, “Eşimi Chapman’ın evinde bulabilirsiniz” diye uyarıda bulundu.

Gerçekten de polis ve sağlık ekipleri bölgeye gidince iki kadının cansız bedenini buldu.

Yapılan açıklamada olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

Aşk üçgeni pusu ile sona erdi! 2 ölü... ile ilgili etiketler ABD Pensilvanya aşk cinayeti Meredith Chapman Jennair Gerardot
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.