Aşk tatili devam ediyor! Oğuzhan Koç ile öpüşürken görüntülenen Demet Özdemir isyan etti

Yakın arkadaşları Aslı Bekiroğlu-Çağrı Telkıvıran çiftiyle tekne kiralayıp Fethiye'de tatile yapan 29 yaşındaki oyuncu Demet Özdemir ile 36 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç, kaldıkları otelde havuz başında öpüşürken görüntülendi. Özdemir, sevgilisi ve kendisini görüntüleyenlere isyan etti.

Fethiye'ye giden Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti tatillerine devam ediyor. Tekne tatillerinin ardından otelde görüntülenen ikili, havuz başında öpüşürken görüntülendi.


OTELİN GÜNLÜĞÜ 20 BİN TL 

Milliyet'ten Ali Keser'in haberine göre; Demet Özdemir, Oğuzhan Koç'la Kaş'ta yaptıkları tekne tatilinin ardından Fethiye'de dört günlüğü 20 bin TL olan özel havuzlu, jakuzili lüks bir otelde görüntülendi. Sabah saatlerinde objektiflere takılan ikili, havuz başında aşka geldi.

Aşk tatili devam ediyor! Oğuzhan Koç ile öpüşürken görüntülenen Demet Özdemir isyan etti

SEVGİLİSİNİN ETRAFINDA PERVANE OLDU

Demet Özdemir havuz başına gelmeden önce sevgilisi Oğuzhan Koç etrafı düzenledi. Şezlongu hazırlayıp, şemsiyeyi açan Koç, sevgilisini alarak havuz başına indi. Özdemir'in etrafında adeta pervane olan Oğuzhan Koç, sevgilisinin havlusunu astı, içecek bir şeyler getirdi.

Aşk tatili devam ediyor! Oğuzhan Koç ile öpüşürken görüntülenen Demet Özdemir isyan etti - Resim : 2

Aynı şezlonga oturan ikili aşka gelip öpüşmeye başlayınca odanın balkonunda çifti izleyen Aslı Bekiroğlu ve Çağrı Telkıvıran, "Oooo helal" diye bağırdı. Bunun üzerine ikili utanarak birbirlerinden ayrıldı. Havuz başında ayrıldıktan sonra da Demet Özdemir'in ardında bıraktığı her şeyi toplayıp odalarına çekildi.

''ÇAYA GELSEYDİNİZ KEŞKE''

İkilinin bu karelerine sosyal medyada yorum yağdı. Demet Özdemir, gelen eleştiriler sonrası sessizliğini bozdu. Özdemir sosyal medya hesabı Instagram'dan pozunu yayınladı. Özdemir fotoğrafına ise, "Otelde kaldığımıza ne güzel inandırdınız. Karşı dağdan evimizi garip garip açılardan gizli gizli çekeceğinize çaya gelseydiniz keşke" notunu düştü.

Aşk tatili devam ediyor! Oğuzhan Koç ile öpüşürken görüntülenen Demet Özdemir isyan etti - Resim : 3

 

Aşk tatili devam ediyor! Oğuzhan Koç ile öpüşürken görüntülenen Demet Özdemir isyan etti ile ilgili etiketler Demet Özdemir Oğuzhan Koç Fetihye aşk tatili
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.