Aşk Şarkısı filmi konusu nedir? Aşk Şarkısı oyuncuları ve kadrosu

Türk romantik filmleri arasında yer alan 2019 yılında İzmir'in Çeşme ilçesinde çekilen Aşk Şarkısı filmi birçok kişi tarafından merak ediliyor. Yapımcılığını FOX TV’nin üstlendiği Aşk Şarkısı filmini Semra Dündar yönetmektedir. Sadi Celil Cengiz (Kaan), Pelin Orhuner (Rüya) gibi oyuncuların bulunduğu film için ilk defa izleyecek olanlar Aşk Şarkısı filmi konusu nedir? Aşk Şarkısı oyuncuları ve kadrosu sorularının yanıtını merak ediyorlar.

Ekranlara sımsıcak bir aşk hikayesini getiren Aşk Şarkısı filmi televizyonlarda film kuşaklarında izleyici karşısına çıkmaktadır. Bu filmi ilk defa izleyecek olanlar filmin konusunu ve oyuncu kadrosunu merak ediyorlar. Romantik bir film arayanlar için güzel bir tercih olabilir. Aşk Şarkısı filmi oyuncuları ve konusu hakkında detaylı bilgileri hazırladık. Sizde filmi izlemeden önce bu detaylara bakıp film hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

AŞK ŞARKISI FİLMİ KONUSU

Aşk Şarkısı filmi Kaan ve Ahsen'i konu alır. Kaan 28 yaşlarında bir müzisyen ayrıca bestecidir. Kaan ünlü pop yıldızı Ahsen'in erkek arkadaşıdır. Ahsen şöhret kazanmaya başladıkça hem ilişkiden hem de Kaan'dan sıkılır. Onu aldatır. Kaan olaylardan habersizdir. Bir gün stüdyo kaydı sırasında Ahsen'i sevgilisi ile konuşurken yakalar. Ahsen ile Kaan kavga edip ayrılırlar. Ahsen hemen herşeyini toparlar ve evden gider. Vakit kaybetmeden sevgilisinin yanına kaçar. Kaan arkadaşı Hakan’dan Ahsen ve sevgilisinin hangi otele gittiklerini öğrenmesini zorla da olsa ister. Kaan olayın peşini bırakmaz otele peşinden gider. Kaan'ın amacı onu geri kazanmaktır. Bu konuda da yardımcı kişi otel kat görevlisi Rüya olacaktır. Rüya’nın en büyük hayali ise yarım bıraktığı üniversiteye geri dönüp psikoloji okumak. Rüya ve Kaan sıkı bir ikili olurlar. Romantiklik yanında komedi de yer almaktadır.

AŞK ŞARKISI OYUNCULARI

Sadi Celil Cengiz

Pelin Orhuner

Hande Kaptan

Kadir Polatçı

Aşk Şarkısı filmi konusu nedir? Aşk Şarkısı oyuncuları ve kadrosu ile ilgili etiketler Aşk film Sinema şarkı aşk şarkısı aşk şarkısı filmi sinema filmi aşk şarkısı senaryo aşk şarkısı oyuncu kadrosu aşk kadrosu konusu
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.