Aşk mı yaşıyorlar? Serenay Sarıkaya'dan flaş Haldun Demirhisar açıklaması

28 yaşındaki oyuncu Serenay Sarıkaya'nın ünlü komedyen Cem Yılmaz ile yaklaşık 8 ay aşk yaşadıktan sonra gönlünü kendisinden yaşça büyük iş insanı Haldun Demirhisar'a kaptırdığı iddia edilmişti. Sarıkaya, Demirhisar ile geçtiğimiz ay teknede görüntülendikten sonra iş insanının Göcek'te bulunan villasında görüntülenmişlerdi. Sarıkaya aşk iddialarına son noktayı koydu.

İş insanı Haldun Demirhisar ile Göcek tatili esnasında görüntülenerek aşk iddialarını güçlendiren oyuncu Serenay Sarıkaya'nın gazeteciler ve halk tarafından görüntülenmemek için bir aydır Demirhisar'ın evinde kaldığı iddia edildi. Önceki gün Etiler’de ortaya çıkan Serenay Sarıkaya, aşk iddialarına açıklık getirdi.

Aşk mı yaşıyorlar? Serenay Sarıkaya'dan flaş Haldun Demirhisar açıklaması

Serenay Sarıkaya, adının aşk dedikodularına karıştığı ve teknede görüntülendikten sonra "Arkadaşım" açıklamasını yaptığı Haldun Demirhisar’la geçtiğimiz günlerde Göcek'te yeniden objektiflere takılmıştı.

"GÖRÜNTÜLENDİĞİM YER BENİM EVİM"

Etiler’de görüntülenen 28 yaşındaki oyuncu, aşk haberlerinin hatırlatılması üzerine konuya açıklık getirdi. Sarıkaya, "Konuyla ilgili yeni bir şey söylemek istemiyorum. Daha önce de bu haberleri yalanlamıştım zaten" diyen oyuncu şunları söyledi; "Görüntülendiğim yer benim evim. Arkadaşlarımla bir araya gelmek kadar doğal bir şey olamaz. Her seferinde çıkan aynı haberleri yalanlamak istemiyorum."

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre; Tekrar bir tatil planı olup olmadığı sorulan Seranay Sarıkaya, “Artık işler hareketleniyor. İşler daha ön planda şuan” açıklamasında bulundu.

Aşk mı yaşıyorlar? Serenay Sarıkaya'dan flaş Haldun Demirhisar açıklaması - Resim : 2


NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz haftalarda ünlü oyuncunun, iş insanı Haldun Demirhisar ile aşk yaşadığı ileri sürülmüştü. İkilinin, Göcek Bedri Rahmi Koyu'nda teknede birlikte görülmesi dedikoduları daha da alevlendirmişti.

"O YORUMLARI KINIYORUM!" 

Sarıkaya, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı: "Bugün hakkımda çıkan ve çok çirkin bir üslup ile yazılan ilişki haberi asılsızdır. Haberde bahsi edilen kişi arkadaşımdır. Bir kadının yalnızca güçlü bir erkekle sevgilisi olursa istediği hayatı yaşayabileceğine dair imaları ve arkadaşıma yapılan yorumları kınıyorum."

BAŞ BAŞA SOHBET

Sarıkaya ve Demirhisar, bu açıklamadan bir süre sonra iş insanının Fethiye Göcek’te bulunan villasında arkadaşlarını ağırlamıştı. Ardından dostlarını uğurlayan ikili, baş başa sohbet etmişti.

İkili, daha sonra evin etrafında yürüyüş yapmıştı. Sarıkaya’nın, gazeteciler ve halk tarafından görüntülenmemek için bir aydır Demirhisar’ın evinde kaldığı iddia edilmişti.

"AŞK KASIMDA MI BAŞLADI?"

Fotoğraflarda görülen kupa bardağın, Sarıkaya'nın kasım ayında yaptığı paylaşımda da bulunması dikkat çekmişti. Ünlü oyuncunun hayranları, 'Acaba aşk kasımda mı başladı?' şeklinde yorumlarda bulunmuştu.

 

Aşk mı yaşıyorlar? Serenay Sarıkaya'dan flaş Haldun Demirhisar açıklaması ile ilgili etiketler Etiler Serenay Sarıkaya Haldun Demirhisar aşk iddiası
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.