Aşk mı yaşıyorlar? Kerem Bürsin'den Danla Bilic açıklaması

Meslektaşı Hande Erçel ile ayrıldıktan sonra adı sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile anılan Kerem Bürsin hakkında çıkan aşk iddialarına yanıt verdi. Yakışıklı oyuncu, Danla Bilic'i tanımadığını söyledi.

Son olarak Sen Çal Kapımı dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Hande Erçel'le ilişkisini noktalayan Kerem Bürsin'in adı Danla Bilic ile aşk dedikodularına karışmıştı. Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı iddiaları karşısında Danla Bilic, "Dünyanın en komik olayı olabilir" açıklama yapmıştı. Kerem Bürsin'den de iddialara yanıt geldi.

KEREM BÜRSİN AŞK İDDİALARINI YALANLADI

Yakışıklı oyuncu Etiler'de objektiflere takıldı. Aşk iddialarını yalanlayan Bürsin, "Arkadaşlar öyle bir şey yok tabii ki de. Kendisini tanımıyorum ama eminim iyi bir insandır." diyerek dedikodulara son noktayı koydu.

kerem bürsin

 

Aşk mı yaşıyorlar? Kerem Bürsin'den Danla Bilic açıklaması ile ilgili etiketler Kerem Bürsin Danla Bilic
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.