Aşk mı yaşıyorlar? İrem Derici'den Kurtuluş Kuş açıklaması

Cem Belevi ile olan ilişkisini olaylı bir şekilde sonlandıran ünlü popçu İrem Derici'nin kendisinden 10 yaş küçük olan meslektaşı Kurtuluş Kuş ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Hakkında çıkan haberlere açıklık getiren İrem Derici, aşk iddialarını yalanladı ve ''kısmetimi bu tarz haberlerle kapatırsanız başınıza kalacağım'' diye espirili bir şekilde sitem etti.

Bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Cem Belevi ile ilişkisini geçtiğimiz Mayıs ayında sonlandıran 35 yaşındaki popçu İrem Derici, geçtiğimiz haftalarda "At gibi aşığım" açıklamasında bulunarak kalbinin boş olmadığını itiraf etmişti. İrem Derici'nin aşık olduğu o ismin meslektaşı Kurtuluş Kuş olduğu ileri sürüldü.

KALBİNİ KURTULUŞ KUŞ'A KAPTIRDIĞI İDDİA EDİLDİ


İrem Derici'nin kalbini, cinsel saldırıdan en az 12 yıl hapis istemiyle hakkında dava açılan ve görüştüğü genç kadınla zorla birlikte olduğu iddiasıyla yargılanan şarkıcı Kurtuluş Kuş'a kaptırdığı iddia edildi. Çıkan aşk haberlerinin ardından ise İrem Derici'den yalanlama geldi.

Aşk mı yaşıyorlar? İrem Derici'den Kurtuluş Kuş açıklaması

AŞK İDDİALARINI YALANLADI


Şarkıcı İrem Derici'nin Alev Alev şarkısını birlikte söylediği Kurtuluş Kuş ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ünlü ikilinin henüz 1 buçuk aylık ilişkileri olduğu öne sürülmesinin ardından Derici, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile çıkan aşk haberlerini yalanladı.

İrem Derici Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

''Ay yalanlamaya gerek bile duymadım o kadar içi bomboş bi' haber ki. Haberi yapan dostum Alev Alev'in klibini çok izleyip etkisinde kalmış olacak ama kendisine kötü bir haberim var: Klip kurgudan ibaret.

Haftalardır Trend1'e yapışmamızın nazar boncuğu olsun bu haberler de.

Özetle hayatımda kimsecikler yok,evdeki diş fırça sayım hala 1(bir) ve bir daha kısmetimi bu tarz haberlerle kapatırsanız başınıza kalacağım haberiniz olsun.''

Aşk mı yaşıyorlar? İrem Derici'den Kurtuluş Kuş açıklaması

 

Aşk mı yaşıyorlar? İrem Derici'den Kurtuluş Kuş açıklaması ile ilgili etiketler Kurtuluş Kuş İrem Derici
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.