Aşk Mantık İntikam'ın Çağla'sı Melisa Döngel'in sırt dekolteli pozu Instagram'ı salladı

‘Bizim Hikaye’, ‘Aşk Ağlatır’, ‘Sadakatsiz’ ve ‘Sen Çal Kapımı’ gibi yapımlarda rol alan ve son olarak Aşk Mantık İntikam dizisinde Çağla karakterine hayat veren 22 yaşındaki başarılı oyuncu Melisa Döngel, 3,3 milyon takipçili Instagram hesabından paylaştığı son pozuyla olay oldu. Derin sırt dekolteli elbiseyle objektif karşısına geçen Döngel'i takipçileri beğeni yağmuruna tuttu.

Rol aldığı Aşk Mantık İntikam dizisiyle dikkatleri üzerine çeken ve başarılı performansıyla adından söz ettiren oyuncu Melisa Döngel aktif kullandığı Instagram hesabından sık sık paylaşımlarda bulunuyor. Son olarak futbolcu Jose Sosa ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme gelen güzel oyuncu bu kez de iddalı kıyafetiyle verdiği pozla adından söz ettirdi.

 Aşk Mantık İntikam'ın Çağla'sı Melisa Döngel'in sırt dekolteli pozu Instagram'ı salladı

2016 yılında yer aldığı ‘Arka Sokaklar’ dizisiyle ekran macerası başlayan, hem başarısı hem de güzelliğiyle dikkat çekmeyi başaran Döngel’in sosyal medyada paylaştığı sırt dekolteli pozu, sosyal medyayı salladı. Güzel oyuncu Melisa Döngel, 3 milyonu aşkın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı sırt dekolteli pozuyla yorum yağmuruna tutuldu.

 

Aşk Mantık İntikam'ın Çağla'sı Melisa Döngel'in sırt dekolteli pozu Instagram'ı salladı ile ilgili etiketler Instagram melisa döngel
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.