Aşk Mantık İntikam'da Şok itiraf! Melisa Döngel'e Babasından Cinsel İstismar

Aşk Mantık İntikam dizisinde Çağla Yılmaz karakterine hayat veren güzel oyuncu Melisa Döngel’den babası hakkında şok bir itiraf geldi. Sarsıcı gerçeklerin bir bir ortaya çıktığı dizide Melisa Döngel’in cinsel istismar iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde canlandırdığı Ceren karakteriyle oldukça sevilen ve ekranların aranan yüzlerinden birisi haline gelen güzel oyuncu Melisa Döngel şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinde Çağla karakterini canlandırıyor.

Son başarılı performansını Aşk Mantık İntikam dizisinde de devam ettirmeyi başaran Melisa Döngel, Elmalı davası ile çalkalanan Türkiye gündeminde kendisi hakkında kamuoyuna düşen önemli bir gerçeğinde altını çizmeden geçemiyor.

Aşk Mantık İntikam'da Şok itiraf! Melisa Döngel'e Babasından Cinsel İstismar

Melisa Döngel’in daha küçük yaşlarda babası tarafından cinsel istismara uğradığı gerçeği ortaya çıkarken bu sebepten dolayı halen daha psikolojik destek aldığı ve şimdilerde cezaevinde olan babasıyla da mahkemelik olduğu belirlendi. Ancak bu mahkemenin nedenlerinden birisinin Döngel’in kardeşinin velayetini babasından alma çabası olduğu ifade edildi.

Aşk Mantık İntikam'da Şok itiraf! Melisa Döngel'e Babasından Cinsel İstismar - Resim : 2

İstismarın sonrasında babasının cezaevine gönderildiği ve Melisa Döngel’in de psikolojik tedavi sonrasında bu yaşananları bir nebze de olsa unutmak adına oyunculuğa adım attığı ortaya çıktı. Melis Döngel bir röportajında, “Aslında hiçbir zaman oyuncu olmayı düşünmemiştim. Tek isteğim psikolog olmaktı. Tabii hayat koşulları bazen insanları olmadık yerlere götürebiliyor. İkisinin de çok zıt kulvarlar olduğunu sonradan fark ettim.” dedi.

Aşk Mantık İntikam'da Şok itiraf! Melisa Döngel'e Babasından Cinsel İstismar - Resim : 3

Döngel’in 17 yaşındaki kız kardeşinin velayeti için babasıyla mahkemelik olduğu ve kardeşinin de kendisini gibi zor durumda kalmaması adına mücadele verdiği öğrenildi. Babasının kötü bir hayatı olduğunun altını çizen Döngel, Rusya’da bulunan annelerinin ise kendilerine karşı ilgisiz olmasından da yakındı.

Aşk Mantık İntikam'da Şok itiraf! Melisa Döngel'e Babasından Cinsel İstismar ile ilgili etiketler baba cinsel istismar melisa döngel Aşk Mantık İntikam
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.