Aşk Mantık İntikam İçin Fox TV Kararını Verdi! Seyirciyi Çok Üzdü! Komik Sahnelere Elveda

Birbiri ardına final yapan diziler bir yanda, yeni yayına giren diziler bir yanda iken öyle bir dizi yayınlanmaya başladı ki neredeyse tüm reyting rekorlarını tam anlamı ile alt üst etti. Dizinin adı izleyicilerinin çok iyi bildiği gibi Aşk Mantık İntikam’dır.

Birbiri ardına final yapan diziler bir yanda, yeni yayına giren diziler bir yanda iken öyle bir dizi yayınlanmaya başladı ki neredeyse tüm reyting rekorlarını tam anlamı ile alt üst etti. Dizinin adı izleyicilerinin çok iyi bildiği gibi Aşk Mantık İntikam’dır.

Dizi, Fox Tv kanalarında Cuma akşamları ana haber bülteninden hemen sonra yayınlanmaya başladı. Reytinglerde en yakın rakibi olan ve ATV kanalında yayınlanmaya başlayan Kalp Yarası dizisine son bölümde reytinglerde fark attı. Böylesi bir durum uzun zamandır ilk defa gerçekleşiyor. Dizi hem komik, hem eğlenceli senaryosuyla dikkat çekiyor.

Son Bölümde Neler Yaşandı?

 

16 Temmuz akşamı 5. bölümü yayınlanan dizide sisteme eklenen Menekşe Ev Yemekleri restoranın Esra'nın ailesine ait olması dahası yemek yediğini söyleyen kişinin zehirlenip  hastanelik olması, akabinde restoranın kapanması ile başlayan curcuna devam etti. Ozan bu sorunu yaratan kişinin annesi olduğunu öğrenince annesine son derece ilginç bir ceza verdi.

Aşk Mantık İntikam İçin Fox TV Kararını Verdi! Seyirciyi Çok Üzdü!  Komik Sahnelere Elveda

Bu arada Çınar Esra'ya duygularını söyleyeceğini Ozan'a söyletince Ozan bu durumu engellemek için hayal bile edilemeyecek şeyler yaptı. Kıskançlığını da böylece ortaya çıkaran Ozan dizinin bu bölümünün final sahnesinde ne yazık ki Çınar'ın aşk itirafına engel olamadı.

Peki ama Esra şimdi Esra ne diyecek  sorusunun cevabını 23 Temmuz'da değil 30 Temmuz tarihinde yayınlayacak 6. bölümde öğreneceğiz. Zira dizi Kurban Bayramı boyunca bir hafta ara veriyor. Bu durum dizinin fanlarını bir hayli üzmüş durumdadır.

Aşk Mantık Dizisinin Konusu ve Oyuncuları

 

Aşk Mantık İntikam dizisinin konusu 1 yıl önce ayrılan bir çiftin tekrar aynı ortamda çalışmaya başlaması ve birbirinden intikam almaları üzerine kurulu. Son derece komik, eğlenceli ve son derece romantik olan dizinin kadrosu da ilgi çekiyor. Burcu Özberk ve İlhan Şen gibi yeni neslin çok sevilen oyuncuların yanı sıra Günay Karacaoğlu gibi duayen sanatçılar da yer alıyor. 

Aşk Mantık İntikam İçin Fox TV Kararını Verdi! Seyirciyi Çok Üzdü! Komik Sahnelere Elveda ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.