Aşk Mantık İntikam hangi Kore dizisi? İşte Kore uyarlaması dizinin konusu ve olacaklar!

Aşk Mantık İntikam hangi Kore dizisi? İşte Kore uyarlaması dizinin konusu ve olacaklar! Fox ekranlarının iddialı dizilerinden olan ve geçtiğimiz gün ilk bölümü yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisi, bir Kore dizisinden uyarlama olduğu anlaşıldı. Mottosu; "Bitti dediğimizde biter mi sahiden aşk?" olan Aşk Mantık İntikam hangi Kore dizisinden uyarlama? Cunning Single Lady dizisinin konusu nedir?

Aşk Mantık İntikam hangi Kore dizisi? İşte Kore uyarlaması dizinin konusu ve olacaklar!

Aşk Mantık İntikam dizisi de uyarlama çıktı. Fox Tv ekranlarında yayın hayatına başlayan ve ilk bölümü itibariyle ilgi çeken Aşk Mantık İntikam dizisi meğer bir Kore dizisinden uyarlama imiş. Peki Aşk Mantık İntikam hangi Kore dizisinden uyarlama? Cunning Single Lady isimli Kore dizisinin konusu nedir?

AŞK MANTIK İNTİKAM HANGİ KORE DİZİSİ?

Cunning Single Lady, romantizmini yeniden canlandıran boşanmış bir çift olarak Lee Min-jung ve Joo Sang-wook’un oynadığı 2014 Güney Kore romantik komedi televizyon dizisi olarak izleyiciye sunulmuştu. MBC’de 27 bölümden 24 Nisan 2014’e kadar Çarşamba ve Perşembe günleri 21: 55’te 16 bölüm şeklinde yayın hayatına sahip olmuştu.

Aşk Mantık İntikam Güney Kore dizisi Cunning Single Lady’in yerli uyarlaması olarak hazırlanarak çekilmektedir. Çekimleri son hız devam eden ve mottosu: “Bitti dediğimizde biter mi sahiden aşk? Yoksa ikinci bir şansı hak eder mi?” olan dizinin tanıtımları, fragmanları ve ilk bölümü büyük ilgi uyandırdı izleyenlerde.

 

Aşk Mantık İntikam hangi Kore dizisi? İşte Kore uyarlaması dizinin konusu ve olacaklar! ile ilgili etiketler Fox TV Aşk Mantık İntikam FOX aşk mantık intikam uyarlama cunning single lady
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.