Aşk Mantık İntikam Hangi Kanalda? Saat Kaçta Başlıyor?

Aşk Mantık İntikam Hangi Kanalda? Saat Kaçta Başlıyor? Güney Kore yapımı ‘Cunning Single Lady’ dizisinden uyarlanan ve başrollerinde Burcu Özberk ile İlhan Şen'in rol aldığı Aşk Mantık İntikam hangi kanalda? Saat kaçta başlıyor?

Yayın hayatına 18 Haziran akşamı başlayan ve mottosu “Bitti dediğimizde biter mi sahiden aşk? Yoksa ikinci bir şansı hak eder mi?” olan Aşk Mantık İntikam dizisinin yayın günü ve saati merak ediliyor. Burcu Özberk'in uzun bir süre sonra ekrana döndüğü dizi olan Aşk Mantık İntikam hangi kanalda?

AŞK MANTIK İNTİKAM HANGİ KANALDA?

Aşk Mantık İntikam dizisi her Cuma akşamı FOX TV'de yayınlanmaktadır. Aşk Mantık İntikam dizisi saat 20:00 itibariyle ekrana geliyor.

AŞK MANTIK İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ozan'ı tekrar etkileme planıyla şirkette çalışmaya başlayan Esra, daha ilk iş gününde planlarının sandığı kadar kolay gerçekleşmeyeceğini anlar. Ozan Esra'yı pes etmesi için zorlarken Esra da vazgeçmemek için direnir. Çağla ise Ozan'ın Esra'ya davranışlarını tuhaf bulup sorgulamaktadır. Ortağı olduğu şirkette babası yüzünden stajyer olarak çalışmaya başlayan Çınar, kendini ilk fırsatta kovdurmayı düşünürken Esra'nın da orada çalışmaya başladığını görüp çok sevinir.


Diğer yandan mahalleye geri dönen Zümrüt ile Menekşe arasındaki ezeli düşmanlık kaldığı yerden devam eder. Ekrem'in düşman ailenin kızı Elif'e aşık olması işleri iyice karıştırır. Zümrüt ise Ozan'ı mahalleden bir kızla evlendirirse, Esra tehlikesinden tamamen kurtulacağını düşünür. Bütün bu olanlara çok sinirlenen Esra, abisi Ekrem'i de dahil ettiği bir planla Ozan'a bir ders vermeye karar verir. Ancak bu maceranın sonu büyük bir sürprizle sonuçlanacaktır…

Aşk Mantık İntikam Hangi Kanalda? Saat Kaçta Başlıyor? ile ilgili etiketler Fox TV aşk mantık intikam hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.