Aşk Mantık İntikam dizisinin yıldızları Burcu Özberk ile İlhan Şen aşk yaşıyor

FOX TV'de ekrana gelen Aşk Mantık İntikam dizisinin setinden sürpriz aşk çıktı. Burcu Özberk, İlhan Şen, Melisa Döngel, Burak Yörük, Günay Karacaoğlu, Mehmet Yılmaz, Süleyman Atınsev gibi oyuncuların başrolünde yer aldığı dizinin iki yıldızının arkadaşlıkları aşka dönüştü. Dizide Esra Erten karakterini canlandıran Burcu Özberk ile Ozan Korfalı'ya can veren İlhan Şen'in sevgili oldukları öğrenildi.

32 yaşındaki Burcu Özberk, Aşk Mantık İntikam dizisindeki rol arkadaşı 34 yaşındaki oyuncu İlhan Şen ile birlikte yemek çıkışı görüntülendi. Çift birlikteliklerini ilan etti.

Aşk Mantık İntikam dizisinin yıldızları Burcu Özberk ile İlhan Şen aşk yaşıyor


Güneş'te yer alan habere göre; Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra karakterine hayat veren Burcu Özberk ve İlhan Şen aşk yaşıyor. İlhan Şen ve Burcu Özberk mekan çıkışı beraber olduklarını saklamadı. Başrol oyuncuları mutlu olduklarını ve ilişkilerinin güzel gittiğini de söyledi. Burcu Özberk ağustos ayında verdiği bir söyleşide "Pek çok romantik komedi dizisi yaptım ancak hiçbir partnerimle aşk yaşamadım" demişti.

“Afili Aşk” dizisinde birlikte rol alan Burcu Özberk ve Serkay Tütüncü'nün geçtiğimiz günlerde birlikte partide görüntülendiği ve aşk yaşadıkları iddia edilmişti. İkilinin partide öpüştüleri de konuşuluyordu.

 

Aşk Mantık İntikam dizisinin yıldızları Burcu Özberk ile İlhan Şen aşk yaşıyor ile ilgili etiketler Burcu Özberk Aşk Mantık İntikam ilhan şen
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.