Aşk, Mantık, İntikam Dizisinde Herkesin Aklında Olan O Soru Cevap Buldu! Esra Ozan İlişkisi Ters Köşe Yapıyor

Fox TV ekranlarında yayınlanan yeni dizi Aşk, mantık, intikam dizisi Cuma akşamları izleyicisi ile buluşuyor. Başrolleri Burcu Özberk ile İlhan Şen paylaşıyor.

Fox TV ekranlarında yayınlanan yeni dizi Aşk, mantıki, intikam dizisi Cuma akşamları izleyicisi ile buluşuyor. Başrolleri Burcu Özberk ile İlhan Şen paylaşıyor.

Hem sosyal medya da olsun hem reytinglere bakıldığında iyi bir başlangıç yapan dizi ikinci bölümü ile ekranlara gelecek.

Aşk, Mantık, İntikam Dizisinde Herkesin Aklında Olan O Soru Cevap Buldu! Esra Ozan İlişkisi Ters Köşe Yapıyor

Genelde düşük başlayan yaz dizileri sonraki reytinglerini yükseltiyor. Bu genel durum Aşk, Mantık, İntikam dizisi içinde geçerli olacak mı göreceğiz.

İkinci Bölümde İzleyiciyi Neler Bekliyor?

 

Dizinin ikinci bölümünde Esra, Ozan’ı tekrar etkilemek için plan kuruyor. Bu plan doğrultusunda şirkette çalışmaya başlar. Ancak işinin daha ilk gününün de zorluklarla karşılaşır. Planı sandığı kadar kolay işlemeyecektir.

Ozan, Esra’yı caydırmak için zorlamaya başlar. Esra ise direnmeye çalışır. Kolay kolay pes etmeyecektir. Diğer yandan Çağla ise Ozan’ın Esra’ya olan davranışlarını garip bulmaktadır. Çınar ise babası şirketin ortağı olmasına rağmen babasının yüzünden şirkette stajyer olarak çalışmaya başlar.

Aşk, Mantık, İntikam Dizisinde Herkesin Aklında Olan O Soru Cevap Buldu! Esra Ozan İlişkisi Ters Köşe Yapıyor - Resim : 2

Çınar, bu durumdan hiç memnun değildir ve bir an önce kendini kovdurmaya çalışır. Fakat Esra’nın şirkette çalışmaya başladığını görünce sevinir.

Esra, Ozan’a Büyük Bir Ders Vermek İster

 

Diğer yandan mahalleye geri dönüş yapan Zümrüt ile Menekşe arasındaki düşmanlık kaldığı yerden devam ediyor. Ekrem ‘in düşman ailenin kızı olan Elif’e âşık olması ise ortalığı iyice karıştırıyor

Zümrüt bu duruma karşın Ozan’ı mahalleden bir kız ile evlendirirse, Esra tehlikesinden tamamen kurtulacağına inanır. Bütün olanları öğrenen Esra ise abisi Ekrem’i de planına dâhil eder. Ozan’a büyük bir ders vermek ister. Bu maceranın sonu beklenmedik bir sürpriz ile sonuçlanacaktır.

Yapımcılığını No:9 Productions’un üstlendiği dizinin yönetmenliğini ise Murat Öztürk yapar. 11 Haziran 2021’de ilk bölümü ile ekranlara gelen dizi usta oyuncu kadrosu ile Fox TV ekranlarında ikinci bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıkacak.

Aşk, Mantık, İntikam Dizisinde Herkesin Aklında Olan O Soru Cevap Buldu! Esra Ozan İlişkisi Ters Köşe Yapıyor ile ilgili etiketler Aşk Mantık İntikam
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.