Aşk Mantık İntikam dizisi konusu nedir? Aşk Mantık İntikam oyuncuları kimler? İşte kadro ve karakterler

Aşk Mantık İntikam dizisi konusu nedir? Aşk Mantık İntikam oyuncuları kimler? İşte kadro ve karakterler! Aşk Mantık İntikam 1. bölümü ile bu akşam Fox Tv'de yayınlanacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Burcu Özberk ve Ozan Korfalı'nın yanısıra birçok yıldız isim bulunuyor. Murat Öztürk'ün yönetmenliğini yaptığı Aşk Mantık İntikam dizisinin konusu nedir, nerede çekiliyor?

Aşk Mantık İntikam dizisi konusu nedir? Aşk Mantık İntikam oyuncuları kimler? İşte kadro ve karakterler

FOX TV ekranlarında yaz mevsiminin iddialı dizilerinden olan Aşk Mantık İntikam 1. bölümü ile bu akşam yayın hayatına başlıyor. Özlem İnci Hekimoğülu ve Nil Güleç'in kaleminden çıkan ve Murat Öztürk'ün yönetmenliğini yaptığı Aşk Mantık İntikam dizisinde Burcu Özberk ve Ozan Korfalı başrol oynuyor.

Peki Aşk Mantık İntikam konusu nedir?

Esra’nın hayatı o gün gördüğü bir gazete haberi ile alt üst olur. Bir yıl önce ayrıldığı eski kocası milyon dolarlık bir şirketin sahibi olmuştur ve artık çok yakışıklı ve karizmatik görünmektedir. Boşandıktan bir yıl sonra yolları tekrar kesişen Ozan ve Esra birbirlerine karşı hala öfke doludur. Esra kırılan gururunu onarmak için Ozan’ı tekrar kendisine aşık etmeye karar verir…

AŞK MANTIK İNTİKAM OYUNCU KADROSU

Burcu Özberk

İlhan Şen

Burak Yörük

Melisa Döngel

Günay Karacaoğlu

Zeynep Kankonde

Mehmet Korhan Fırat

Süleyman Atanısev

Ceren Koç

Sevda Baş

Mehmet Yılmaz

Tarık Şerbetçioğlu

Birgül Ulusoy

Aşk Mantık İntikam dizisi konusu nedir? Aşk Mantık İntikam oyuncuları kimler? İşte kadro ve karakterler ile ilgili etiketler Fox TV aşk mantık intikam konusu nedir aşk mantık intikam oyuncuları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.