Aşk kaldığı yerden devam... Şeyma Subaşı, Mohammed Alsaloussi'nin kucağında verdiği pozu paylaştı

Şeyma Subaşı'nın bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yeniden barıştığı iddia edilmişti. Konu hakkında herhangi bir açıklama yapmayan Subaşı iddiaları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla doğruladı. Acun Ilıcalı'dan dünyaya gelen kızı Melisa ve Mohammed Alsaloussi ile Bodrum'da tatil yapan Şeyma Subaşı sevgilisiyle aşk pozunu Instagram hesabından paylaştı. Mohammed Alsaloussi'nin kucağında poz veren Subaşı, barıştıklarını ilan etmiş oldu.

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, daha önce defalarca kez ayrılıp barıştığı ve evlenme teklifi aldığı Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yeniden barıştı. Subaşı 3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ilişkisinin kaldığı yerden devam ettiğini müjdeledi. 



SEVGİLİSİNİN KUCAĞINDA POZ VERDİ


Kızı Melisa, milyarder sevgilisi ve arkadaşlarıyla Bodrum'da tatil yapan Şeyma Subaşı'ndan sevgilisiyle barıştıktan sonra ilk poz geldi. Subaşı, Mohammed Alsaloussi ile çekilen bir karesini yayınladı. Mohammed Alsaloussi'nin kucağında poz veren Subaşı böylece yeniden barıştıklarını ilan etmiş oldu.

Aşk kaldığı yerden devam... Şeyma Subaşı, Mohammed Alsaloussi'nin kucağında verdiği pozu paylaştı


BARIŞMA HEDİYESİ

Daha önce de Şeyma Subaşı'na yaklaşık değeri 3.5 milyon TL'lik bir saat ve daha birçok milyonluk hediyeler alan Mısırlı iş insanı, kesenin ağzını yine açtı. Genç adam, Şeyma Subaşı'na barışma hediyesi olarak Rolex marka ve değeri yaklaşık 1 milyon 800 bin TL olan bir saat aldı.

İşte Seyma Subaşı'nın Bodrum kareleri...

Aşk kaldığı yerden devam... Şeyma Subaşı, Mohammed Alsaloussi'nin kucağında verdiği pozu paylaştı - Resim : 2

Aşk kaldığı yerden devam... Şeyma Subaşı, Mohammed Alsaloussi'nin kucağında verdiği pozu paylaştı - Resim : 3

Aşk kaldığı yerden devam... Şeyma Subaşı, Mohammed Alsaloussi'nin kucağında verdiği pozu paylaştı - Resim : 4


Aşk kaldığı yerden devam... Şeyma Subaşı, Mohammed Alsaloussi'nin kucağında verdiği pozu paylaştı ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı Bodrum tatil Sosyal Medya Mohammed Alsaloussi aşk pozu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.