Aşk iddialarına yanıt verdi!

Oyuncu Kubilay Aka, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Miray Daner ile birlikteliklerini geçtiğimiz aylarda sonlandırdı. Adı Hilal Altınbilek ile anılan Aka'nın şimdi de Bade İşçil ile Beşiktaş'ta samimi şekilde görüntülendiği iddia edildi. Kubilay Aka, aşk iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Oyuncu Miray Daner ile ayrıldıktan sonra adı Hilal Altınbilek ile anılan Kubilay Aka, önceki gün Bade İşçil ile birlikte Beşiktaş'taki Vogue Restaurant’ın terasında görüntülendi. İşçil ile aşk yaşadığı iddia edilen Aka, çıkan haberlere sosyal medya hesabından ateş püskürdü.

"ORTADA BİR İLİŞKİ YOK"

Hakkında çıkan haberlere sitem eden Kubilay Aka, yaptığı paylaşımda "Bugün rol arkadaşım Bade İşçil ile hakkımızda çıkan haberleri şaşkınlıkla ve büyük üzüntüyle takip etmekteyim. Sadece işimle gündemde olmak isterken iki arkadaşın kahve içmesinin bile çarpıtılarak haber yapıldığını görmek inanın çok üzücü. Tüm yasal haklarımı saklı tutarak ortada bir ilişki olmadığını kamuoyunun bilgisine sunmak isterim." dedi.

Aşk iddialarına yanıt verdi!

DUDAĞINDAN ÖPTÜĞÜ İDDİA EDİLDİ

Kubilay Aka’nın Bade İşçil’i dudağından öptüğü iddiası ise yeni bir aşka yelken açtıkları şeklinde magazin gündemine bomba gibi düştü.

Aşk iddialarına yanıt verdi! ile ilgili etiketler Bade İşçil Kubilay Aka
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.