Aşk iddiaları doğru çıktı! Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı aşkı belgelendi! Ünlü ikili dudak dudağa yakalandı

27 yaşındaki oyuncu Pınar Deniz, kalbini 'Aşkın Kıyameti' adlı filmde birlikte rol aldığı, kendisinden 10 yaş büyük meslektaşı Yiğit Kirazcı'ya kaptırdı. Film çekimlerinin bitmesinin ardından soluğu Marmaris tatilinde alan oyuncu çiftin aşkı belgelendi. Genç oyuncular tatilde dudak dudağa objektiflere yakalandı.

'Vatanım Sensin' dizisiyle adını duyuran güzel oyuncu Pınar Deniz, kısa bir süre önce Kırmızı Oda dizisindeki Nazlı karakteriyle izleyiciyle buluşmuştu. Son dönemde adından sıkça söz ettiren Pınar Deniz son olarak Aşkın Kıyameti adlı filmde yer almıştı. 'Aşkın Kıyameti' isimli filmde birlikte rol olan Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı'nın aşk yaşadığı iddia ediliyordu.

Aşk iddiaları doğru çıktı! Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı aşkı belgelendi! Ünlü ikili dudak dudağa yakalandı

Genç oyuncular Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı tatil yaptıkları otelin iskelesinde samimi şekilde görüntülendi. İki ünlü oyuncu, önceki gün Marmaris’te tatil yaptıkları iskelede birbirlerini öpücüğe boğdu.

 Aşk iddiaları doğru çıktı! Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı aşkı belgelendi! Ünlü ikili dudak dudağa yakalandı - Resim : 2

Bir set aşkı daha gerçek oldu! Oyuncu Pınar Deniz (27) ile meslektaşı Yiğit Kirazcı (37) arasındaki bir süredir kulaktan kulağa dolaşan aşk iddiaları doğru çıktı. İki genç oyuncu, film çekimlerinin yorgunluğunu baş başa çıktıkları tatilde atıyor.

 Aşk iddiaları doğru çıktı! Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı aşkı belgelendi! Ünlü ikili dudak dudağa yakalandı - Resim : 3


Söylentilere göre 27 yaşındaki Deniz ile 37 yaşındaki Kirazcı, çekimleri tamamlar tamamlamaz soluğu tatilde aldı. İkilinin Kaş'ta romantik anlar yaşadığı söylentileri sosyal medyada da yayılırken aşk resmen kanıtlandı.

OTELİN İSKELESİNDE GÖRÜNTÜLENDİLER

Takvim Saklambaç'tan Doğan Savaş'ın haberine göre; Önceki gün Marmaris'te kaldıkları otelin iskelesinde objektiflere takılan Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı, meraklı bakışlara aldırmadan kısa süre önce başlayan aşklarını doyasıya yaşadı. Birbirlerini öpücüğe boğan ikilinin romantik halleri, "Aşkın kıyameti koptu" esprileri yaptırdı.

Aşk iddiaları doğru çıktı! Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı aşkı belgelendi! Ünlü ikili dudak dudağa yakalandı - Resim : 4

TATİLE DEVAM EDECEKLER

Bu arada hayranları tarafından sosyal medyada birbirine çok yakıştırılan ikilinin, Ege'deki tatillerine bir süre daha devam edeceği öğrenildi.

Aşk iddiaları doğru çıktı! Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı aşkı belgelendi! Ünlü ikili dudak dudağa yakalandı - Resim : 5

DEDİKODULAR RESMEN KANITLANDI

İki genç oyuncu, film çekimlerinin yorgunluğunu baş başa çıktıkları tatilde atıyor. Daha önce de kendisi gibi oyuncu Berk Cankat ile aşk yaşayan Deniz, Kirazcı'ya sımsıkı sarıldı.

MAKYAJSIZ GÜZEL

Sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerden Pınar Deniz, bir kere daha makyajsız haliyle dikkatleri üzerine çekti. Güzel oyuncunun sıfır makyaj halleri övgüler topladı. Sosyal medyada 1,4 milyon takipçiye sahip olan Pınar Deniz, paylaşımlarıyla takipçilerini mest ediyor. Güzel oyuncu son olarak makyajsız ve bikinili bir karesini sosyal medya sayfasından paylaştı. Doğal güzelliğine oldukça güvenen Pınar Deniz'in paylaşımları büyük beğeni topluyor.

Aşk iddiaları doğru çıktı! Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı aşkı belgelendi! Ünlü ikili dudak dudağa yakalandı ile ilgili etiketler Yiğit Kirazcı Pınar Deniz Marmaris Aşkın Kıyameti
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.