Aşk-ı Memnu'nun yıldızları Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ aynı projede rol alacak

4 Eylül 2008 ile 24 Haziran 2010 tarihleri arasında Kanal D'de ekrana gelen, Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan dizide iki aşığı canlandıran ünlü oyuncular Beren Saat (38) ile Kıvanç Tatlıtuğ (38) 14 yıl sonra yeniden aynı projede buluşuyor. İşte ünlü ikilinin birlikte rol alacağı filmin detayları...

Aşk-ı Memnu dizisinin başrol oyuncuları Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ 14 yıl sonra aynı projede buluşuyor. İkili bir filmde başrolü paylaşacak. Senaryosunu Nuran Evren Şit’in kaleme aldığı film New York’ta çekilecek. Proje, dijital platform Netflix’te izleyiciyle buluşacak.

Aşk-ı Memnu'nun yıldızları Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ aynı projede rol alacak

FİLMİN ÇEKİMLERİ NEW YORK'TA GERÇEKLEŞECEK

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; İki star isim Onur Güvenatam’ın patronu olduğu OGM Pictures ile anlaştı. Filmi başarılı kalem Nuran Evren Şit yazacak, New York’ta çekilecek ve Netflix’te yayınlacak.

KÜS OLDUKLARI İDDİA EDİLİYORDU...

İkilinin 14 yıl sonra yeniden buluşacak olması kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulanlar arasındaki yerini aldı. Aşk-ı Memnu'da Bihter ve Behlül karakterine hayat veren ünlü oyuncuların küs oldukları, Aşkı-Memnu’nun çekimleri sırasında bile anlaşamadıkları öne sürülmüştü.

 

Aşk-ı Memnu'nun yıldızları Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ aynı projede rol alacak ile ilgili etiketler Beren Saat Kıvanç Tatlıtuğ Netflix New York aşk-ı memnu Nuran Evren Şit
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.