Aşk-ı Memnu'nun fenomen ismi Kuzgun kadrosunda!

Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Beşir karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Baran Akbulut, şubat ayında Star TV ekranlarına gelecek Kuzgun dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Star TV'nin yeni iddialı dizisi Kuzgun'un çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Bahadır İnce'nin yönettiği Ay Yapım imzalı dizide Barış Arduç ile Burcu Biricik başrolleri paylaşıyor.

KUZGUN BABASININ İNTİKAMINI ALACAK

Güçlü kalemler Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz'ın yazdığı dizide Barış Arduç'un hayat verdiği Kuzgun, bir operasyon sırasında tuzağa düşürülen ve 37 yaşında vefat eden babası polis Yusuf Cebeci'nin yıllar sonra intikâmını alacak.

Aşk-ı Memnu'nun fenomen ismi Kuzgun kadrosunda!

Dizinin flashback sahnelerinde Kuzgun'un çocuk yaşlarda ayrıldığı babası Yusuf'a Baran Akbulut hayat verecek. Akbulut, 'Aşk -ı Memnu' dizisinde canlandırdığı 'Beşir' karakteriyle hafızalara kazınmıştı.

 

Aşk-ı Memnu'nun fenomen ismi Kuzgun kadrosunda! ile ilgili etiketler Star TV Barış Arduç kuzgun
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.