Aşk-ı Memnu'nun Beşir'i son haliyle şoke etti!

Bir dönemin en popüler dizileri arasında yer alan ve tekrar bölümleriyle hala izlenen Aşk-ı Memnu'da Beşir karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Baran Akbulut yıllar sonra ortaya çıktı. İmaj değiştiren Akbulut'un son halini görenler ise gözlerine inanamadı.

Son olarak 'Kuzgun' dizisinde rol alan ve bir süredir ortalarda görünmeyen 'Aşk-ı Memnu'nun 'Beşir'i Baran Akbulut, yıllar sonra ortaya çıktı.

Sosyal medyada pek aktif olmayan namıdiğer Beşir, birkaç gün önce imaj değiştirerek uzun bir aradan sonra karşımıza çıktı.

Aşk-ı Memnu'nun Beşir'i son haliyle şoke etti!

İmaj değişikliğine giden 37 yaşındaki Akbulut, son görüntüsüyle herkesi şaşkına çevirdi.

Saçlarını uzatan başarılı oyuncu, art arda paylaşımlar yaparak kendisini özleyen hayranlarının gönlünü aldı.

Aşk-ı Memnu'nun Beşir'i son haliyle şoke etti! - Resim : 2

Baran Akbulut, Aşk-ı Memnu'nun yanı sıra 'Kuzgun', 'Yedi Güzel Adam' ve 'Aşkın Yolculuğu Yunus Emre' gibi sevilen yapımlarda rol almıştı.

Aşk-ı Memnu'nun Beşir'i son haliyle şoke etti! - Resim : 3

Baran Akbulut'un Cem Yılmaz'ın Netflix için çekmeye hazırlandığı 'Erşan Kuneri' dizisinde rol alması bekleniyor. Erşan Kuneri dizisinin 2022'de izleyiciyle buluşması bekleniyor.

 

 

Aşk-ı Memnu'nun Beşir'i son haliyle şoke etti! ile ilgili etiketler aşk-ı memnu Beşir Baran Akbulut
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.