Aşk - ı Memnu filminden yeni detay geldi! Nebahat Çehre ile özdeşleşen Firdevs karakterini o isim canlandıracak!

Halid Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan Aşk –ı Memnu filminden yeni detaylar geldi. Filmin oyuncu kadrosu ise yavaş yavaş netlik kazanıyor. İşte detaylar…

Türk edebiyatının usta isimlerinden Halid Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı eserinden ekranlara uyarlanan Aşk – ı Memnu bu kez beyaz perdeye taşınıyor. Başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Nebahat Çehre, Hazal Kaya, Zerrin Tekindor gibi başarılı isimlerin yer aldığı televizyon dizisi ile büyük ilgi gören Aşk – ı Memnu’nun sinema filmi büyük ses getirdi.

Aşk – ı Memnu dizisinde Firdevs karakterine hayat veren Nebahat Çehre ile özdeşleşen karaktere sinema filminde hayat verecek isim belli oldu. Sosyal medyada yeni bir tartışma yaratan açıklama sonrasında filmden yeni detaylar da araştırılmaya başladı.

AŞK – I MEMNU FİLMİNİN FİRDEVS KARAKTERİ BELLİ OLDU!

Sinemaya uyarlanmaya hazırlanan Aşk – ı Memnu’dan yeni detaylar gelmeye başladı. Dizisi ile son döneme damgasını vuran Aşk – ı Memnu, şimdi de sinema filmi ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Eserde Bihter karakterinin annesi olan Firdevs karakterini dizide usta oyuncu Nebahat Çehre canlandırmıştı. En çok merak edilen karakterlerden biri olan Firdevs karakterini filmde kimin canlandıracağı ise belli oldu. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Firdevs Hanım rolünü filmde başarılı oyuncu Hande Ataizi canlandıracak.

AŞK – MEMNU FİLİMİ OYUNCULARI KİMLER?

Aşk - ı Memnu filminden yeni detay geldi! Nebahat Çehre ile özdeşleşen Firdevs karakterini o isim canlandıracak!

Farah Zeynep Abdullah’ın Bihter karakterine hayat vereceği haberleri uzun süre gündemde yer almıştı. Aşk – ı Memnu filmi oyuncularına yönelik gelen yeni detaylar ise dikkat çekmeye devam ediyor. Dizide Firdevs karakterine ise Hande Ataizi’nin hayat vereceği aktarıldı. Nihal karakterine ise son dönemde ekranların yıldızı parlayan isimlerinden Helin Kandemir’in hayat vereceği öğrenildi.

Edinilen son bilgilere göre Aşk – ı Memnu filminde Hande Ataizi ve Farah Zeynep Abdullah filmde anne kızı oynayacaklar. Dizide Matmazel karakterine hayat verecek ismin ise şu sıralar Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde rol alan Ebru Özkan’ın yer alacağı ifade ediliyor. Nezaket Erden ise Peyker karakterine hayat verecek.  

Aşk - ı Memnu filminden yeni detay geldi! Nebahat Çehre ile özdeşleşen Firdevs karakterini o isim canlandıracak! ile ilgili etiketler Aşk-ı Memnu film
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.