Aşk Geliyorum Demez filminin konusu nedir? Aşk Geliyorum Demez filminin oyuncuları kimlerdir?

24 Şubat Çarşamba günü Show TV yayın akışında yer alan Aşk Geliyorum Demez filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film Aşk Geliyorum Demez konusu nedir, Aşk Geliyorum Demez oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

24 Şubat Çarşamba günü Show TV yayın akışında yer alan Aşk Geliyorum Demez adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Aşk Geliyorum Demez 2009 yılında vizyona girmiştir. Aşk Geliyorum Demez adlı komedi filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Aşk Geliyorum Demez filminin konusu nedir, Aşk Geliyorum Demez oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Aşk Geliyorum Demez filminin konusu ne?

Türkiye'nin geleneksel ticaretinin döndüğü Mahmutpaşa' da geçen bir aşk hikayesini anlatan filmde Ali'nin yaşamını konu almaktadır. Ali handaki esnaflardan birinin oğludur ve bir hayli yakışıklı, çapkın bir delikanlıdır. Kahramanımız Ali’nin yolu Gözde ismindeki zengin kızıyla kesişmek üzeredir.

Aşk Geliyorum Demez filminin konusu nedir? Aşk Geliyorum Demez filminin oyuncuları kimlerdir?

Bergüzar Korel rolündeki Gözde ise esnafın çalıştığı hanı satın alan zengin müteahhidin, yardımsever, doğaya ve hayvanlara düşkün kızını canlandırmaktadır. Müteahhit, esnafın çalıştığı hanı satın alır ve orayı yıkıp alışveriş merkezi yapmaya karar vermiştir. Han esnafının bir an önce hanı boşaltmasını isteyince esnaf birleşerek bir plan yapar ve Ali'den Gözde'yi etkileyerek hanı kurtarmasını istemektedir. Bir yardım gecesinde tanışan Ali ve Gözde birbirlerinden çok etkilenmiştirler. Esnafında yardımıyla yapılan planlarla komik ve romantik bir hikaye başlayacaktır.

Aşk Geliyorum Demez filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Murat Şeker

Oyuncular: Tolgahan Sayışman, Altan Erkekli, Bergüzar Korel

Tür: Komedi - Romatik

Yapım Yılı: 6 Kasım 2009 / 1s 35dk

Aşk Geliyorum Demez filminin konusu nedir? Aşk Geliyorum Demez filminin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Aşk Geliyorum Demez filminin konusu nedir ne zaman çekildi oyuncuları kim
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.