Aşk Bir Rüya 174. Bölüm izle 13 Ağustos 2020 full tek parça Kanal 7

Aşk Bir Rüya 174. bölüm 13 Ağustos 2020 izle! Aşk Bir Rüya 174. son bölüm full hd tek parça halinde Kanal 7’de. Aşk Bir Rüya 174. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden birisi olan Aşk Bir Rüya, 174. Bölüm ile 13 Ağustos Perşembe akşamında saat 21.00’da yayında olacak.

Başrollerini Jigyasa Singh ve Ankit Bathla’nın üstlendiği Aşk Bir Rüya, izleyicilerine aşkın en masum halini göstermeye geliyor. Kekemeliği yüzünden birçok kişinin hor gördüğü fakat içindeki neşeli çocuğu her şeye rağmen hayatta tutmayı başaran Thapki’nin umut dolu öyküsü Aşk Bir Rüya ile izleyicisiyle buluşuyor.

Thapki evlilik çağına gelmiş, kekemelik sorunu olan zeki bir kızdır ve bu durumun neşe dolu uysal karakterini etkilemesine izin vermez. Ancak kekemeliği yüzünden kimse onunla evlenmek istemez. En sonunda Mishra ailesi oğulları Diwakar’ın onunla evlenmesini kabul eder. Diwakar ise Thapki’nin kekemeliği yüzünden bu evliliği istemese de ailesinin açgözlülüğü yüzünden kabul etmek zorunda kalır. Nişan günü geldiğinde daha fazla dayanamayan Diwakar Thapki’yi terk eder. Bu duruma çok üzülen Thapki kendi içine kapanır. Fakat Thapki birkaç hafta sonra Dhruv Pandey’e ait 365 adlı haber kanalında hayatını değiştirecek bir iş bulur. Yeni işinin kendisine yeni maceralar getireceğinden habersiz olan Thapki’yi neler bekliyor?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü Aşk Bir Rüya 174. Bölüm ile 13 Ağustos 2020 tarihinde saat 21:00’da Kanal 7 ekranlarında.

AŞK BİR RÜYA 174. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Aşk Bir Rüya 174. Bölüm izle 13 Ağustos 2020 full tek parça Kanal 7 ile ilgili etiketler Aşk Bir Rüya Aşk Bir Rüya 174. bölüm Aşk Bir Rüya 13 Ağustos Aşk Bir Rüya son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.