Aşk Ağlatır 11. bölüm fragmanı izle! Nalan'ın yalanı ortaya çıktı!

Aşk Ağlatır 11. bölüm fragmanı izle! Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Aşk Ağlatır, bu akşam 10. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Yayınlanan son bölümde; Ada ile Yusuf aşkına engel olmak isteyen Nalan'ın bütün yalanları ortaya çıkıyor. Aşk Ağlatır yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Aşk Ağlatır 11. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Aşk Ağlatır 11. bölüm fragmanı izle! Yayınlanan son bölümde; Ada ile Yusuf aşkına engel olmak isteyen Nalan'ın bütün yalanları ortaya çıkıyor. Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Aşk Ağlatır, bu akşam 10. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Aşk Ağlatır yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Aşk Ağlatır 11. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

AŞK AĞLATIR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Aşk Ağlatır yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz aşağıda yer alan linkten izleyebilirsiniz.

Hemen ameliyata alınan Çiçeğin durumunu öğrenen Sumru, Fırat ve Hikmet de hastaneye koşarlar. Diğer yandan Mert, hak etmedikleri halde sahip oldukları servetlerini kaybetmemeleri için Rüzgar'ın bir an önce Ada'ya karşı olan duygularını açıklaması ve harekete geçmesi için onu etkiler.

İsmail, kendisine kurulan tuzağın farkında değildir. Ada'ya olan duygularını kendisine açıklayan Rüzgar'ın ağır sözleri sonrasında derinden sarsılan Yusuf, para kazanmak için başka bir yola karar verir. Rüzgar ise Ada'ya hissettiklerini açıklamaya hazırlanır.

Yusuf, söylediklerinden çok pişman olmuş ve Ada'ya haksızlık ettiğini düşünmeye başlamıştır. Ada ise Yusuf'tan hiç beklemediği sözler duymuş ve çok kırılmıştır. Rüzgar onu sakinleştirmeye çalışsa da Ada Yusuf'a kızgındır. Yusuf bir yandan evi yanan dedesine İstanbul'da yer ararken bir yandan da Ada ile arasını düzeltmeye çalışmaktadır.

İsmail, Özben ailesinin servetinin gerçek sahibinin Ada olduğunu öğrendikten sonra bir plan yapar. Mert ile yüzleşir. Mert, İsmail'in bu sırrı saklaması ve sessiz kalması için bir yol düşünmektedir.

Aşk Ağlatır 11. bölüm fragmanı izle! Nalan'ın yalanı ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Show TV Aşk Ağlatır
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.