Aşk 101’in İkinci Sezonunda Sürpriz Bir İsim De Kadroya Dahil Oldu! Yeni Sezon Bomba Gibi Başlıyor

90'lı yılların ve 2000'li yılların gençlik dizisi olarak Netflix aracılığı ile yayınlan dizinin 2. sezonunun ne zaman yayınlanacağı açıklandı. Netflix Türkiye geçtiğimiz günlerde aşk 101'in 2. sezonu için kısa bir video yayınlandı. Ve 2. sezonun 30 Eylül'de yayınlanacağını duyurdu. Geçen sene Aşk 101'in ilk sezonu yayınlandı.

90'lı yılların ve 2000'li yılların gençlik dizisi olarak Netflix aracılığı ile yayınlan dizinin 2. sezonunun ne zaman yayınlanacağı açıklandı. Netflix Türkiye geçtiğimiz günlerde aşk 101'in 2. sezonu için kısa bir video yayınlandı. Ve 2. sezonun 30 Eylül'de yayınlanacağını duyurdu.  Geçen sene Aşk 101'in ilk sezonu yayınlandı.

Aşk 101’in İkinci Sezonunda Sürpriz Bir İsim De Kadroya Dahil Oldu! Yeni Sezon Bomba Gibi Başlıyor

Türkiye Netflix'i kullanan kişilerin kısa zaman içinde baya ilgi duyuldu. Büyük ilgi gören Aşk 101'in ikinci sezonunun da 30 Eylül'de çıkacağını duyurdu. Bu videoyu Türkiye'nin Netflix Youtube üzerinden kısa bir video ile yayınlandı ve bu kısa video da çok ilgi gördü. 

Eleştirilere Rağmen Büyük Beğeni 

 

Aşk 101 bazı sorular ile baya eleştirilmişti. Ama oyuncular diziyi izleyen kişiler tarafından karşı atak gecikmedi. Dizi kısa zaman içinde Netflix Türkiye'nin en çok izlenen dizileri arasında yer almayı başardı. Aşk 101'in yayınlandığı zaman pandemi yeni başlamıştı. Bu nedenle evde kalanlar tarafından oldukça beğenildi. Ve ikinci sezonunun çekilmesi için karar verildi.

aşk 101

Aşk 101'in ilk sezonu 1998 yılında geçiyordu. Aynı lisede okuyan 5 arkadaşın okul yönetimi ailesi ve kendi aralarında yaşanan sorunları ele alır. Sezonun son bölümlerinde bu beş arkadaşın ileriki yaşlarındaki halleri gösterildi. Aşk 101 okulda yaşanan özür sahnesi ile internette konu oldu. 2020 yılının ortalarına doğru iyice popüler olmaya başladı.  

Aşk 101'in Oyuncuları Kimler 

 

Aşk 101 dizisinin kadrosunda ünlü ve yetenekli isimler yer almıştı. Mert Yazıcıoğlu Sinan karakterine, Kubilay Aka Kerem karakterine, Alina Boz Eda karakterine hayat veriyor.

Aşk 101’in İkinci Sezonunda Sürpriz Bir İsim De Kadroya Dahil Oldu! Yeni Sezon Bomba Gibi Başlıyor - Resim : 3

Pınar Deniz Burcu karakterini, İpek Filiz Yazıcı İpek karakterini, Kaan Urgancıoğlu ise Kemal karakterini canlandırıyor. Selahattin Paşalı Osman karakterine, Bade İşçil Işık'ın büyük haline ve Tuba Ünsal da Eda'nın büyük haline hayat vermişlerdir. 

Aşk 101’in İkinci Sezonunda Sürpriz Bir İsim De Kadroya Dahil Oldu! Yeni Sezon Bomba Gibi Başlıyor ile ilgili etiketler aşk 101
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.