Aşk 101 oyuncusunun Tarkan'la çekilmiş fotoğrafı gündem oldu!

Netflix'in yeni Türk dizisi Aşk 101'in Işık'ı İpek Filiz Yazıcı'nın şaşırtan bir fotoğrafı sosyal medyaya damga vurdu. 19 yaşındaki İpek Filiz Yazıcı'nın yıllar önce megastar Tarkan ile çektirdiği fotoğraf büyük beğeni topladı.

Aşk 101'de Işık karakterine hayat veren İpek Filiz Yazıcı'nın Tarkan ile birlikte çekilmiş fotoğrafı sosyal medyayı salladı. Snob Magazin'in haberine göre; 19 yaşındaki İpek Filiz Yazıcı'nın yıllar önce megastar Tarkan ile bir araya geldiği ortaya çıktı.

 Aşk 101 oyuncusunun Tarkan'la çekilmiş fotoğrafı gündem oldu!

Bundan 15 yıl önce çekildiği tahmin edilen fotoğraf sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Aşk 101'in Işık karakteri sosyal medyada gündem oldu. Dizinin masum, aşka inanan, çalışkan ve güzeller güzeli karakterinin sosyal medya hesabına ilgi arttı.

İPEK FİLİZ YAZICI KİMDİR?

İpek Filiz Yazıcı, 2001 yılında İstanbul'da doğmuştur.
Lise de öğrenim gören İpek Filiz Yazıcı; 2016 yılında rol aldığı Babam ve Ailesi dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.
İpek Filiz Yazıcı son olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanan; başrolü Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert'in paylaştığı Kayıtdışı dizisinde yer almıştır.

İpek Filiz Yazıcı şimdilerde TRT1 ekranlarında yayınlanmak olan Elimi Bırakma adlı dizide Ceyda karakterine hayat veren İpek Filiz Yazıcı, 1.63 metre boyunda 50 kilo ve Koç burcudur.

 

 

Aşk 101 oyuncusunun Tarkan'la çekilmiş fotoğrafı gündem oldu! ile ilgili etiketler Tarkan İpek Filiz Yazıcıoğlu aşk 101
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.