Aşk 101 dizisinin ikilisi yeni dizide yine bir arada!

‘Aşk101' dizisinin ikilisi Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu, dijital platformdan ulusal bir kanala geçiş yapıyor. İki oyuncu ‘Rekabet' dizisinde başrol oynayacak.

Ay Yapım’ın yeni dizisi Rekabet’in hazırlıkları sürerken, dizinin başrol oyuncuları da belli oldu. ‘Aşk101’ dizisinin sevilen ikilisi Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz, yeni sezonda ‘Rekabet’e girecekler. Sema Ergenekon’un yazdığı projeyi Ali Bilgin yönetecek. Yönetmen Ali Bilgin, duyurusu yapılan ‘Menajerimi Ara’ dizisini 3 bölüm çektikten sonra ‘Rekabet’ dizisinin hazırlıklarına başlayacak. Bir hukuk bürosunda yaşanan ve rekabetle beraber yürüyen bir aşkı anlatacak olan dizinin çekimleri her iki oyuncunun da ‘Aşk102’ çekimlerinin bitmesi bekleniyor. Dizinin diğer oyuncu kadrosunun oluşturulması için de çalışmalar devam ediyor.

Aşk 101 dizisinin ikilisi yeni dizide yine bir arada! ile ilgili etiketler Pınar Deniz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.