Aşk 101 Dizisine Kardeşlerim Dizisinden Dev Transfer! Gelmez Diyorlardı! Gelişi Bomba Oldu

Meriç Acemi'nin senaryosunu yazmış bulunduğu Aşk 101, geçtiğimiz yıl Netflix'te yayımlanarak hem Türk hem yabancı bütün izleyici kitlesine büyük ses getirmişti. Netflix'in en iyi gençlik dizileri sınıfına adını yazdırmış bulunmakta. Nitekim oyuncu kadrosuyla da izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Meriç Acemi'nin senaryosunu yazmış bulunduğu Aşk 101, geçtiğimiz yıl Netflix'te yayımlanarak hem Türk hem yabancı bütün izleyici kitlesine büyük ses getirmişti. Netflix'in en iyi gençlik dizileri sınıfına adını yazdırmış bulunmakta. 

Aşk 101 Dizisine Kardeşlerim Dizisinden Dev Transfer! Gelmez Diyorlardı! Gelişi Bomba Oldu

Nitekim oyuncu kadrosuyla da izleyicilerden büyük beğeni topladı. Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Salahattin Paşalı, Pınar Deniz, İpek Yazıcı ve Kaan Urgancıoğlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı Aşk 101'in yeni sezonu da merakla beklenmekteydi. 

Yeni Sezon Ne Zaman Çıkacak?

1998 yılı gençliğinin karakter çalkantılarını, gençlikten yetişkinliğe geçmenin zorluklarıyla savaşan bir gurup liseli gencin konu edindiği Aşk 101 dizisinin yeni sezon çekimi çok uzun zaman önce tamamlanmıştı. Buna rağmen henüz yeni sezonun ne zaman çıkacağına dair söylentilerden başka bir haber yoktu.

Geçtiğimiz günlerde beklenen haber Aşk 101 izleyicileriyle buluştu. Bu haberin ortaya çıkması dizinin izleyici kitlesine büyük bir heyecan yarattı. O çok beklenen 2. Sezon tarihi 30 Eylül olarak bütün Aşk 101 hayranlarına duyuruldu. Dizinin 2. sezonunda seyircilerin çok farklı bir hikayeyle karşılaşacakları da belirtildi.

Oyuncu Kadrosundaki O İsim Kim?

Dizinin 2. Sezon yayım tarihinin yanı sıra yeni sezonda sürpriz bir kişi daha olacağı bildirildi. ATV' de geçen yılın kışından itibaren izleyicilerle televizyon ekranında buluşan Kardeşlerim dizisinin güzel oyuncusu Melis Minkari'nin Aşk 101 dizisinin beklenen yeni sezonundaki oyuncu kadrosunda bulunacağı aktarıldı. 

Aşk 101 Dizisine Kardeşlerim Dizisinden Dev Transfer! Gelmez Diyorlardı! Gelişi Bomba Oldu - Resim : 2

1998 yılında doğan Melis Minkari, Dialog Anlatım İletişim'de oyunculuk kursunu tamamladı. Onun ardından Craft Oyunculuk Atölyesinde oyunculuk üzerine eğitimler aldı. 

Kardeşlerim dizisinde Aybike karakteriyle televizyon ekranlarında gördüğümüz Melis Minkarinin Aşk 101 dizisinin yeni sezonundaki oyuncu kadrosuna katılmasıyla birlikte Aşk 101, Melis Minkarinin oyunculuk yaptığı 2. dizisi olacak.

Aşk 101 Dizisine Kardeşlerim Dizisinden Dev Transfer! Gelmez Diyorlardı! Gelişi Bomba Oldu ile ilgili etiketler aşk 101
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.