Pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş'ten güzel haber: Doktoru duyurdu!

Gaziantep'te 2 pitbull cinsi köpek tarafından saldırıya uğrayarak ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş'i doktoru son sağlık durumunu açıkladı. Genel durumunun iyi olduğunu belirten doktor, "Hayati bulguları stabil. Bugün öğleden sonra uyandırılması planlanıyor. Stabil seyretmesi durumunda yarın yoğun bakım ünitesinden servis takibine alınacaktır." dedi.

Gaziantep'te, 2 pitbullun saldırısında ağır yaralanan ve sevk edildiği Antalya'daki Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde doku nakli yapılan 4 yaşındaki Asiye Ateş'in son sağlık durumu ile ilgili olarak doktoru açıklama yaptı. 

"OPERASYON GAYET BAŞARILI GEÇTİ"

Doku naklini yapan Prof. Dr. Ömer Özkan, "Henüz uyandırılmadı. Bugün yarın inşallah toparlar. Operasyon gayet başarılı geçti" dedi.

 

"BUGÜN ÖĞLEDEN SONRA UYANDIRILMASI PLANLANIYOR"

Hastanın genel durumunun iyi olduğunu vurgulayan Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yıldıray Çete ise "Hayati bulguları stabil. Bugün öğleden sonra uyandırılması planlanıyor. Stabil seyretmesi durumunda yarın yoğun bakım ünitesinden servis takibine alınacaktır." ifadelerini kullandı.

 

"CUMHURBAŞKANIMIZ SÜREKLİ DESTEĞİNİ VERİYOR"

Asiye'nin babası Hüseyin Ateş, eşinin, kızlarını ameliyat sonrası gördüğünü, bir an önce sağlığına kavuşması için dua ettiğini söyledi.

Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibinin kızıyla yakından ilgilendiğini vurgulayan Ateş, "Üzüntüden eşim biraz kötü olmuştu, onunla ilgileniyorum. Çok şükür iyiyiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan telefonla aradı, çok mutlu oldum. Cumhurbaşkanımız sürekli desteğini veriyor, kızımın tedavisini yakından takip ediyor. Devletimize Allah zeval vermesin, bize her türlü desteği sağladılar." diye konuştu.

 

.

 

Pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş'ten güzel haber: Doktoru duyurdu! ile ilgili etiketler doktor Antalya Gaziantep Asiye Ateş sağlık durumu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.