Asiye Atalay'ı sokak ortasında katleden caninin ilk ifadesi ortaya çıktı: Onu çok kıskanıyordum!

Esenler'de 19 yaşındaki Asiye Nur Atalay'ı sokak ortasında silahla vurarak öldüren 25 yaşındaki Ümit Karakoyun'un ilk ifadesi ortaya çıktı. Cinayet görüntülerine yayın yasağı getirilirken katil zanlısı Ümit Karakoyun'un ilk ifadesinde "Onu çok kıskanıyordum. Beni aldattığını düşünüyordum. Olay sırasında karşılaşınca bu durumu ona sordum. Kabul etmedi. Bir anda kendimi kaybettim" dedi.

İstanbul Esenler'de 19 yaşındaki Asiye Nur Atalay isimli genç kadın, kendisine saplantılı olduğu iddia edilen ve 16 suç kaydı bulunan 25 yaşındaki Ümit Karakoyun tarafından, başından silahla vurularak öldürüldü.

GÖZALTINA ALINDI

Esenler Şehit Ali Karahan Caddesi'nde dün akşam saatlerinde 25 yaşındaki Ümit Karakoyun’un olay yerinden kaçtıktan sonra Arnavutköy'de bir eve saklandığı ortaya çıktı. Ümit Karakoyun’un saklandığı eve baskın yapan polis ekipleri Ümit Karakoyun gözaltına aldı.

Olayı anlatan ev sahibi Ç.E., Ümit Karakoyun ile beraber başka kişilerin de geldiğini söyledi. Ümit Karakoyun’un olayda kullandığı silah, evde bir koltuğun arasına saklanmış şekilde bulundu.

 

SUÇ KAYDI KABARIK

Olaydan sonra kaçan şüphelinin hırsızlık, yağma, uyuşturucu ticareti ve kasten yaralama suçlarından 16 kaydı olduğu öğrenildi. Şüphelinin yakalanma anı polis kamerasına yansıdı.

İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI: ONU ÇOK KISKANIYORDUM

Öte yandan şüpheli Ümit Karakoyun'un kendisini yakalayan polislere olayı kıskançlık yüzünden gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi. Şüphelinin "Onu çok kıskanıyordum. Beni aldattığını düşünüyordum. Olay sırasında karşılaşınca bu durumu ona sordum. Kabul etmedi. Aramızda başlayan tartışma sonucu bir anda kendimi kaybettim. Daha sonra oradan kaçtım" dediği belirtildi.

 

NE OLMUŞTU?

Ümit Karakoyun,kendisinden ayrılma isteğini kabul etmeyip saplantı haline getirdiği öne sürülen Asiye Nur Atalay'ın sokakta yürüdüğü sırada yolunu kesti. Ümit Karakoyun, tartıştığı ve tehdit ettiği Atalay'a silahla ateş ederek kaçtı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, başından silahla vurulan kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Atalay'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Ümit Karakoyun'un, elindeki silahı ile geldiği, Asiye Nur Atalay'ın çığlık attığı, saldırganın Atalay'ın başına hedef aldığı ve ateş ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Karakoyun'un, Atalay yere yığıldıktan sonra koşarak uzaklaştığı anlar da cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Asiye Atalay'ı sokak ortasında katleden caninin ilk ifadesi ortaya çıktı: Onu çok kıskanıyordum! ile ilgili etiketler katil erkek Esenler asiye atalay sokak ümit karakoyun Asiye Nur Atalay
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.