Ersun Yanal, özel olarak görüşecek!

Fenerbahçe'nin Alman yıldızı Max Kruse, yaptığı 5 asistle bu alanda ligin en iyisi. Ancak Kruse, ligde çektiği 23 şuttan da gol çıkaramadı.

Fenerbahçe’nin bu sezonki en flaş transferlerinin başında bonservis ödenmeden alınan Max Kruse geliyor. Alman yıldız, geçtiğimiz sene Werder Bremen formasıyla çıktığı 36 resmi maçta 12 gol atıp 14 asist yapmıştı.

31 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe kariyerine asistleriyle damga vursa da gol yollarında beklenenin altında kaldı. Max Kruse, geride kalan 7 haftada 23 kez kaleyi yoklasa da henüz gol bulamadı ve bu alanda en kötü istatistiğin sahibi oldu.

EKSTRA ÇALIŞMALAR YAPACAK

Ersun Yanal’ın bu konuyla ilgili öğrencisiyle özel bir görüşme yapacağı öğrenildi. Başarılı çalıştırıcı, Alman oyuncudan şuttan çok arkadaşlarını pozisyona sokmaya odaklanmasını isteyecek.

Başarılı futbolcu, 7 haftada 15 şut pası verip 5 asist yaparak bu alanda ligin en iyisi oldu. Kruse ise idmanlarda bol bol son vuruş çalışması yaparak şanssızlığını kırmak istiyor.

Ersun Yanal, özel olarak görüşecek! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ersun Yanal Max Kruse
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.