Aşırı sıcaktan bunalıp dinlenmek için oturduğu yerden bir daha kalkamadı: Hayatını kaybetti!

Antalya'da aşırı sıcaktan bunalan 55 yaşındaki Sedat Kabakçı, sokaktaki bir binanın önünde dinlenmek için oturdu ve bir daha da kalkamadı. Kabakçı, dinlenmek için oturduğu yerde hayatını kaybetti.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde sıcağın tam da çok yüksek olduğu saat 15.30 sıralarında yürekleri yakan bir olay yaşandı

SERİNLEMEK İSTERKEN BİRDEN VEFAT ETTİ

55 yaşındaki Sedat Kabakçı, görgü tanıklarının ifadesine göre, aşırı sıcaktan bunalıp sokaktaki bir binanın önüne dinlenmek için oturdu. Bir süre sonra Kabakçı'nın hareketsiz yattığını görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Aşırı sıcaktan bunalıp dinlenmek için oturduğu yerden bir daha kalkamadı: Hayatını kaybetti!

KESİN ÖLÜM NEDENİ BİLİNMİYOR

İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekibi Kabakçı'nın hayatını kaybettiğini belirledi, polis de olay yerini güvenlik şeridiyle çevirip incelemede bulundu. Sedat Kabakçı'nın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Aşırı sıcaktan bunalıp dinlenmek için oturduğu yerden bir daha kalkamadı: Hayatını kaybetti! - Resim : 2

Aşırı sıcaktan bunalıp dinlenmek için oturduğu yerden bir daha kalkamadı: Hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler Antalya Sıcak adam
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.