Aşırı sıcaklar yüzünden baygınlık geçiren kirpiye vatandaş yardım etti

Aşırı sıcaklarla mücadele eden Rusya'da ilginç bir olay videolara yansıdı. Sıcaklardan bunalan ve kaldırım taşlarının üzerinde baygınlık geçiren yavru bir kirpi, yoldan geçen bir vatandaşın dikkati sayesinde ölümün eşiğinden döndü. Kendisine verilen suyu kana kana içen kirpi, hayata tutundu.

Sıcak hava dalgası ve betonarme şehirleşme, sadece insanları değil hayvanları da etkiliyor. Sıcaklarla boğuşan Rusya'da kalpleri ısıtan bir olay yaşandı.

Rusya'da sıcaktan bayılan ve sıcak taşların üzerinde bilincini kaybeden bir kirpi, yoldan geçen bir vatandaşın dikkati ve sevgisi sayesinde öldümden döndü. 

SON GÜCÜYLE KENDİSİNE VERİLEN SUYA UZANDI

Susuzluktan ve sıcaktan hayatını kaybetmek üzere olan bebek kirpi, videoda kendisine su verildiğini gördüğünde kana kana su içmeye başlıyor ve hayata dönüyor. 

Rus medyasına yansıyan görüntülerde, hayvansever vatandaşın küçük bir kaba su doldurarak kirpiye uzattığı görülüyor. 

Aşırı sıcaklar yüzünden baygınlık geçiren kirpiye vatandaş yardım etti ile ilgili etiketler Rusya kirpi sıcaklar baygınlık

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.